Logo
burger
Πως μπορεί να εξασφαλιστεί η επιτυχία μιας οδοντιατρικής θεραπείας;
Home » Πως μπορεί να εξασφαλιστεί η επιτυχία μιας οδοντιατρικής θεραπείας;
 
 
Η υπερβολική παρουσίαση των παρεχόμενων οδοντιατρικών υπηρεσιών στα ηλεκτρονικά μέσα έχει προκαλέσει σύγχιση ως προς τα όρια των θεραπευτικών σχημάτων. Εμείς οι οδοντίατροι παρουσιάζουμε τις υπηρεσίες μας όχι ως ιατρικές πράξεις, αλλά ως ''μενού'', από το οποίο μπορεί να επιλέξει ο ασθενής. Η αισθητική/προσθετική οδοντιατρική δεν μπορεί να είναι...επιλογή από ένα ''μενού'' , αλλά τεκμηριωμένη ανάλυση και υπεύθυνη ιατρική πράξη, που να βασίζεται αυστηρά και μόνο στη διαγνωστική μεθοδολογία.

Διαδικασίες ελέγχου και εξασφάλισης της επιτυχίας


  • Διαγνωστική μεθοδολογία - εξέταση, ακτινογραφίες, φωτογραφίες
  • Ανάλυση & παρουσίαση των ειδικών αναγκών του ασθενούς
  • Παρουσίαση προτεινόμενου σχεδίου θεραπείας και εναλλακτικών , με οικονομικό ανάλυση και εκτιμώμενο χρόνο ολοκλήρωσης
  • Προεπισκόπηση και δοκιμή του επιθυμητού αποτελέσματος χωρίς τροχισμό δοντιών-Digital Smile Design & mockup
  • Οι περιορισμοί (προσωπικοί, οικονομικοί, χρονικοί) και οι προσδοκίες του θα πρέπει τελικά να είναι η βάση συζήτησης πάνω στην οποία θα αποφασιστούν όλα τα βήματα της θεραπείας
  • Καταγραφή και τεκμηρίωση μέσω φωτογραφιών όλων των σταδίων και υλικών

Με τον τρόπο αυτό καθώς και με τη συστηματοποίηση των διαδικασιών μας αλλά και των σταδίων ελέγχου μπορεί ο ασθενής να είναι σίγουρος για την τελική επιτυχία στην προσθετική του αποκατάσταση.
.
#υπεύθυνηδιάγνωση #εξασφάλισηεπιτυχίας #συστηματοποίηση_διαδικασιών #συστηματοποίηση_σταδίων_ελέγχου #θεραπείες_υψηλής_ποιότητας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΑΧΤΣΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΑΧΤΣΙΔΗΣ
2023-11-12
Τρέχω πάνω από 20 χρόνια στους οδοντιατρους και κάθε φορά που καθόμουν σ αυτήν την καρέκλα με έπιανε φόβος και οι σφυγμοι ανέβαιναν στο κόκκινο.Κάποια στιγμή έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να μασησω ούτε ψωμί.Μου έλεγαν έπρεπε να τα βγάλω σχεδόν όλα και να βάλω μασελακια. Έχω χάσει τέσσερα δόντια και τα υπόλοιπα ήταν σχεδόν κατεστραμμένα. Τον Κ.Παπαδιωτη μου τον συνέστησε ένας άνθρωπος που έχει γίνει σαν δεύτερος πατέρας μου. Στο δεύτερο ραντεβού στον Κ.Παπαδιωτη έφυγε ο φόβος που είχα στους οδοντιατρους. Δεν έβγαλα κανένα δόντι μου.Φτιαχνει τα δικά μου δόντια και επιτέλους ακούω ότι αυτό που φτιάχνει δεν θα σπάσει και όχι αυτό που μου έλεγαν οι άλλοι οδοντίατροι "ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ".Όσο για την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που έχει ο Κ.Παπαδιωτης και πάνω απ' όλα την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που σου προσφέρει σαν Ανθρωπος και σαν οδοντίατρος ότι και να πω θα είναι σταγόνα στον ωκεανό. Μακάρι να είχαμε και άλλους τέτοιους επιστήμονες και σε άλλους κλάδους της ιατρικής. Πλέον όλη μου η οικογένεια απέκτησε τον οδοντίατρο της που θα ζήλευαν ακόμα και στο εξωτερικό.Συμβουλη... οποιοδήποτε οδοντιατρικο πρόβλημα και να έχετε πηγαίνετε στον Κ.Παπαδιωτη και θα με θυμηθείτε. Ένα δισεκατομμύριο ευχαριστώ στον Κ.Παπαδιωτη και στον άνθρωπο που μου τον συνέστησε!
MARIA ARGYROU
MARIA ARGYROU
2023-10-31
ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΩ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ . ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΙΑΤΡΟ.
Παρασκευη Μεντη
Παρασκευη Μεντη
2023-10-16
Είμαι 53 ετών,αρκετά ταλαιπωρημένη από οδοντιάτρους. Επισκέφτηκα τον δρ. Παπαδιώτη και εντυπωσιάστηκα από την αμεσότητα του στο να λύσει το πρόβλημα μου. Επίσης την καταπληκτική δουλειά που έκανε στα δόντια μου, έκτοτε τρώω κανονικά χωρίς καμία ενόχληση. Σας ευχαριστώ.
Alexander Efstratiou
Alexander Efstratiou
2023-10-10
Ιωάννα Παπαδοπουλου
Ιωάννα Παπαδοπουλου
2023-10-09
anastasia pylarinou
anastasia pylarinou
2023-09-20
Μανος Αντωνοπουλος
Μανος Αντωνοπουλος
2023-08-14
Εμπειρία και γνώση πάνω απο όλα !!
George Kostopoulos
George Kostopoulos
2023-07-27
Η ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ . ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ . ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ
Χριστίνα Αντωνιάδου
Χριστίνα Αντωνιάδου
2023-07-19
Πάρα πολύ καλή πρώτη εμπειρία με φροντίδα και επαγγελματισμό σε έναν χώρο ήρεμο και ζεστό. Ευχαριστώ ????
panos prokopis
panos prokopis
2023-07-12