Logo
burger
Όψεις ρητίνης στα 6 άνω πρόσθια
Home » Όψεις ρητίνης στα 6 άνω πρόσθια

Αρχική
Αρχική

Γυναίκα ασθενής προσήλθε με αισθητικά προβλήματα στα άνω πρόσθια δόντια. Επιπρόσθετα στην θέση ανάπαυσης τα δόντια της δεν φαίνονται (είναι μικρά σε μήκος)
Η φωτογραφία του χαμόγελου δείχνει τους 2 κεντρικούς τομείς να έχουν 2 όψεις ρητίνης με λάθος αναλογίες και γκριζάρισμα στα ούλα . Οι πλάγιοι τομείς είναι υγιείς και άθικτοι αλλά λίγο ‘’πεταχτοί’’ (αυτό δυσκολεύει την προσέγγιση αποκατάσταση ‘’χωρίς τροχό’’, που θέλουμε να εφαρμόσουμε
Τελική
Αρχική

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται ικανοποιητικό από τον ασθενή κι από τον επεμβαίνοντα. Όλα τα κριτήρια λειτουργίας κι αισθητικής που θεσπίσαμε επιτεύχθηκαν. Δηλαδή καλές οδοντικές επαφές, απρόσκοπτη φώνηση και ευχάριστες αναλογίες μαζί με ένα πιο ζωηρό χρώμα
Η αρχική φωτογραφία δείχνει όλες τις προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπιστούν. Επιπρόσθετα η παρουσία υγιών πλαγίων τομέων και κυνοδόντων μας ανάγκασε να μην τροχίσουμε καθόλου τα δόντια αυτά (μόνο με διαστρωμάτωση και εξελιγμένα συγκολλητικά συστήματα)
Τελική
Ενδιάμεση

Αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας , που διάρκεσε 3 ώρες. Συγκολλήθηκαν κατά στρώματα 6 όψεις ρητίνης Asteria by Tokuyama, Japan. Οι πλάγιοι και λιγότερο οι κεντρικοί τομείς φαίνονται λίγο πιο πλατείς απ ό,τι θα έπρεπε. Αυτό όμως ήταν ένας συμβιβασμός για να μην τροχίσουμε καθόλου τα υγιή δόντια (πλάγιοι και κυνόδοντες)
Η κυριότερη αισθητική πρόκληση ήταν η δυσχρωμική περιοχή γύρω από τα ούλα στους 2 κεντρικούς τομείς
Τελική

Αν και με όχι απόλυτα ιδανικές οι αναλογίες μήκους-πλάτους οι 6 όψεις ρητίνης κρίνονται ικανοποιητικές, καθώς αποκατέστησαν το μήκος των κεντρικών τομέων και την φωτεινότητα σε μια προσέγγιση ‘’χωρίς τροχό’’
Yannis Kritas
Yannis Kritas
2023-01-09
Ο Βαγγέλης Παπαδιώτης και οι συνεργάτες του είναι από τους σπάνιους γιατρούς με ενσυναίσθηση για τον φόβο του ασθενή. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μου πρόβλημα με τους ουκ ολίγους οδοντιάτρους που είχα από μικρό παιδί. Αυτός ήταν κι ο λόγος που πήγαινα σε οδοντίατρο μόνο όταν κάποιο δόντι έφτανε στο απροχώρητο. Από την πρώτη επίσκεψη έκανε λεπτομερή καταγραφή των θεμάτων που είχε κάθε μου δόντι και μου πρότεινε πλάνο ολικής αποκατάστασης σε βάθος χρόνου. Κατανοώντας την «λόξα» μου ως μηχανικού να θέλω να καταλάβω τις τεχνικές λεπτομέρειες, μου εξήγησε αναλυτικά τις μεθόδους και τα υλικά που υπάρχουν διαθέσιμα. Και τί πραγματικά μαγικές λύσεις υπάρχουν πλέον!!! Κάθε φορά που κάναμε μια δουλειά σε ένα δόντι γίνονταν με γνώμονα το αρχικό πλάνο έτσι ώστε δεν χρειάστηκε να ταλαιπωρηθώ σε χρόνο και έξοδα με διορθωτικές εργασίες. Ευχαριστώ Βαγγέλη για το χαμόγελο που μου δώσατε!
Vasileia Soulouta
Vasileia Soulouta
2023-01-09
I went to Dental Aesthetics to correct and improve my smile. Dr. Papadiotis was amazing. Efficient, looking after every detail! I highly recommend him to everyone. Thank you Eleni for arranging my appointments
Helen Papantoniou
Helen Papantoniou
2023-01-08
Πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα και τις ιατρικές υπηρεσίες, που παρήχθησαν! Υπευθυνότητα και επαγγελματισμός!
John Papadopoulos
John Papadopoulos
2023-01-07
Εξαιρετικός γιατρός.. Ο καλύτερος που έχω παει
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΧ
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΧ
2023-01-02
Ο κύριος Παπαδιωτης είναι εξαιρετικός γιατρός με τέλειες γνώσεις και εξαιρετικός άνθρωπος. Από την πρώτη στιγμή τον εμπιστεύτηκα. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από το τέλειο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα . Τον συστήνω ανεπιφύλακτα . Τον ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη δουλειά που κάνει μαζί με την ομάδα του.
ANMARK
ANMARK
2022-12-20
Κορυφαιος!! Επικοινωνιακος, επεξηγηματικος, λεπτομερης με τελειο θεραπευτικο-αισθητικο αποτελεσμα! Ανεπιφυλακτα!!!
EPAMEINONDAS TSIPOGIANNIS
EPAMEINONDAS TSIPOGIANNIS
2022-12-17
Απλα καταπληκτικος!!
Angeliki Kirmi
Angeliki Kirmi
2022-12-17
Dr Papadiotis is the best dentist that I have visited so far. I am very satisfied with the work he is doing. He is excellent at his job! I would not hesitate to recommend his services. Thank you very much!
ΔΩΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΩΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
2022-12-09
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη με την άμεση ανταπόκριση και την τελική λύση που δόθηκε στο πρόβλημά μου. Αναζητώντας ιατρείο με ενδοστοματικό σαρωτή για λήψη αποτυπωμάτων, επέλεξα τον κύριο Παπαδιώτη, ο οποίος, όχι μόνο με δέχτηκε άμεσα και προχώρησε στην προσθετική που χρειαζόμουν, αλλά και μου πρότεινε μια σειρά από λύσεις για ολιστική αντιμετώπιση των θεμάτων που με απασχολούν λόγω της ασθένειας των ούλων μου. Ο γιατρός συνδυάζει την άρτια επιστημονική κατάρτιση και την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία με ανθρώπινη ευαισθησία! Τον ευχαριστώ πολύ!
ELEFTHERIA DIMA
ELEFTHERIA DIMA
2022-12-02
Ιδιαίτερα απαιτητικό το δικό μου περιστατικό. Το αίσθημα ασφάλειας που ένιωθα με τον κ. Παπαδιώτη με βοήθησε να έχω υπομονή και να νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά! Το αποτέλεσμα φανταστικό! Σας ευχαριστώ για όλα!