Logo
burger
Όψεις ρητίνης στα 6 άνω πρόσθια
Home » Όψεις ρητίνης στα 6 άνω πρόσθια

Αρχική
Αρχική

Γυναίκα ασθενής προσήλθε με αισθητικά προβλήματα στα άνω πρόσθια δόντια. Επιπρόσθετα στην θέση ανάπαυσης τα δόντια της δεν φαίνονται (είναι μικρά σε μήκος)
Η φωτογραφία του χαμόγελου δείχνει τους 2 κεντρικούς τομείς να έχουν 2 όψεις ρητίνης με λάθος αναλογίες και γκριζάρισμα στα ούλα . Οι πλάγιοι τομείς είναι υγιείς και άθικτοι αλλά λίγο ‘’πεταχτοί’’ (αυτό δυσκολεύει την προσέγγιση αποκατάσταση ‘’χωρίς τροχό’’, που θέλουμε να εφαρμόσουμε
Τελική
Αρχική

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται ικανοποιητικό από τον ασθενή κι από τον επεμβαίνοντα. Όλα τα κριτήρια λειτουργίας κι αισθητικής που θεσπίσαμε επιτεύχθηκαν. Δηλαδή καλές οδοντικές επαφές, απρόσκοπτη φώνηση και ευχάριστες αναλογίες μαζί με ένα πιο ζωηρό χρώμα
Η αρχική φωτογραφία δείχνει όλες τις προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπιστούν. Επιπρόσθετα η παρουσία υγιών πλαγίων τομέων και κυνοδόντων μας ανάγκασε να μην τροχίσουμε καθόλου τα δόντια αυτά (μόνο με διαστρωμάτωση και εξελιγμένα συγκολλητικά συστήματα)
Τελική
Ενδιάμεση

Αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας , που διάρκεσε 3 ώρες. Συγκολλήθηκαν κατά στρώματα 6 όψεις ρητίνης Asteria by Tokuyama, Japan. Οι πλάγιοι και λιγότερο οι κεντρικοί τομείς φαίνονται λίγο πιο πλατείς απ ό,τι θα έπρεπε. Αυτό όμως ήταν ένας συμβιβασμός για να μην τροχίσουμε καθόλου τα υγιή δόντια (πλάγιοι και κυνόδοντες)
Η κυριότερη αισθητική πρόκληση ήταν η δυσχρωμική περιοχή γύρω από τα ούλα στους 2 κεντρικούς τομείς
Τελική

Αν και με όχι απόλυτα ιδανικές οι αναλογίες μήκους-πλάτους οι 6 όψεις ρητίνης κρίνονται ικανοποιητικές, καθώς αποκατέστησαν το μήκος των κεντρικών τομέων και την φωτεινότητα σε μια προσέγγιση ‘’χωρίς τροχό’’
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΑΧΤΣΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΑΧΤΣΙΔΗΣ
2023-11-12
Τρέχω πάνω από 20 χρόνια στους οδοντιατρους και κάθε φορά που καθόμουν σ αυτήν την καρέκλα με έπιανε φόβος και οι σφυγμοι ανέβαιναν στο κόκκινο.Κάποια στιγμή έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να μασησω ούτε ψωμί.Μου έλεγαν έπρεπε να τα βγάλω σχεδόν όλα και να βάλω μασελακια. Έχω χάσει τέσσερα δόντια και τα υπόλοιπα ήταν σχεδόν κατεστραμμένα. Τον Κ.Παπαδιωτη μου τον συνέστησε ένας άνθρωπος που έχει γίνει σαν δεύτερος πατέρας μου. Στο δεύτερο ραντεβού στον Κ.Παπαδιωτη έφυγε ο φόβος που είχα στους οδοντιατρους. Δεν έβγαλα κανένα δόντι μου.Φτιαχνει τα δικά μου δόντια και επιτέλους ακούω ότι αυτό που φτιάχνει δεν θα σπάσει και όχι αυτό που μου έλεγαν οι άλλοι οδοντίατροι "ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ".Όσο για την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που έχει ο Κ.Παπαδιωτης και πάνω απ' όλα την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που σου προσφέρει σαν Ανθρωπος και σαν οδοντίατρος ότι και να πω θα είναι σταγόνα στον ωκεανό. Μακάρι να είχαμε και άλλους τέτοιους επιστήμονες και σε άλλους κλάδους της ιατρικής. Πλέον όλη μου η οικογένεια απέκτησε τον οδοντίατρο της που θα ζήλευαν ακόμα και στο εξωτερικό.Συμβουλη... οποιοδήποτε οδοντιατρικο πρόβλημα και να έχετε πηγαίνετε στον Κ.Παπαδιωτη και θα με θυμηθείτε. Ένα δισεκατομμύριο ευχαριστώ στον Κ.Παπαδιωτη και στον άνθρωπο που μου τον συνέστησε!
MARIA ARGYROU
MARIA ARGYROU
2023-10-31
ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΩ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ . ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΙΑΤΡΟ.
Παρασκευη Μεντη
Παρασκευη Μεντη
2023-10-16
Είμαι 53 ετών,αρκετά ταλαιπωρημένη από οδοντιάτρους. Επισκέφτηκα τον δρ. Παπαδιώτη και εντυπωσιάστηκα από την αμεσότητα του στο να λύσει το πρόβλημα μου. Επίσης την καταπληκτική δουλειά που έκανε στα δόντια μου, έκτοτε τρώω κανονικά χωρίς καμία ενόχληση. Σας ευχαριστώ.
Alexander Efstratiou
Alexander Efstratiou
2023-10-10
Ιωάννα Παπαδοπουλου
Ιωάννα Παπαδοπουλου
2023-10-09
anastasia pylarinou
anastasia pylarinou
2023-09-20
Μανος Αντωνοπουλος
Μανος Αντωνοπουλος
2023-08-14
Εμπειρία και γνώση πάνω απο όλα !!
George Kostopoulos
George Kostopoulos
2023-07-27
Η ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ . ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ . ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ
Χριστίνα Αντωνιάδου
Χριστίνα Αντωνιάδου
2023-07-19
Πάρα πολύ καλή πρώτη εμπειρία με φροντίδα και επαγγελματισμό σε έναν χώρο ήρεμο και ζεστό. Ευχαριστώ ????
panos prokopis
panos prokopis
2023-07-12