Logo
burger
Όψεις ρητίνης στα 6 άνω πρόσθια
Home » Όψεις ρητίνης στα 6 άνω πρόσθια

Αρχική
Αρχική

Γυναίκα ασθενής προσήλθε με αισθητικά προβλήματα στα άνω πρόσθια δόντια. Επιπρόσθετα στην θέση ανάπαυσης τα δόντια της δεν φαίνονται (είναι μικρά σε μήκος)
Η φωτογραφία του χαμόγελου δείχνει τους 2 κεντρικούς τομείς να έχουν 2 όψεις ρητίνης με λάθος αναλογίες και γκριζάρισμα στα ούλα . Οι πλάγιοι τομείς είναι υγιείς και άθικτοι αλλά λίγο ‘’πεταχτοί’’ (αυτό δυσκολεύει την προσέγγιση αποκατάσταση ‘’χωρίς τροχό’’, που θέλουμε να εφαρμόσουμε
Τελική
Αρχική

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται ικανοποιητικό από τον ασθενή κι από τον επεμβαίνοντα. Όλα τα κριτήρια λειτουργίας κι αισθητικής που θεσπίσαμε επιτεύχθηκαν. Δηλαδή καλές οδοντικές επαφές, απρόσκοπτη φώνηση και ευχάριστες αναλογίες μαζί με ένα πιο ζωηρό χρώμα
Η αρχική φωτογραφία δείχνει όλες τις προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπιστούν. Επιπρόσθετα η παρουσία υγιών πλαγίων τομέων και κυνοδόντων μας ανάγκασε να μην τροχίσουμε καθόλου τα δόντια αυτά (μόνο με διαστρωμάτωση και εξελιγμένα συγκολλητικά συστήματα)
Τελική
Ενδιάμεση

Αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας , που διάρκεσε 3 ώρες. Συγκολλήθηκαν κατά στρώματα 6 όψεις ρητίνης Asteria by Tokuyama, Japan. Οι πλάγιοι και λιγότερο οι κεντρικοί τομείς φαίνονται λίγο πιο πλατείς απ ό,τι θα έπρεπε. Αυτό όμως ήταν ένας συμβιβασμός για να μην τροχίσουμε καθόλου τα υγιή δόντια (πλάγιοι και κυνόδοντες)
Η κυριότερη αισθητική πρόκληση ήταν η δυσχρωμική περιοχή γύρω από τα ούλα στους 2 κεντρικούς τομείς
Τελική

Αν και με όχι απόλυτα ιδανικές οι αναλογίες μήκους-πλάτους οι 6 όψεις ρητίνης κρίνονται ικανοποιητικές, καθώς αποκατέστησαν το μήκος των κεντρικών τομέων και την φωτεινότητα σε μια προσέγγιση ‘’χωρίς τροχό’’
Nikos Dikaios
Nikos Dikaios
2023-03-10
Dr Papadiotis is a very skilled dentist, professional and the centre itself is very accommodating. I definitely recommend it.
Effie Butsikares
Effie Butsikares
2023-03-10
Ο Κύριος Παπαδιώτης και η ομάδα του αποτελεί απόδειξη πως υπάρχουν γιατροί που φροντίζουν για την υγεία σου, είναι άρτια καταρτισμένοι, γνωστές του αντικειμένου, παρέχοντας ασφάλεια και σωστή πληροφόρηση σε κάθε διαδικασία ιατρική. Είναι ο οδοντίατρος που συνιστώ ανεπιφύλακτα για ασθένεις που έχουν ανάγκη από σωστούς επιστήμονες που θα τους καθοδηγήσουν βήμα βήμα μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον ιατρό που φρόντισε για την παραμελημένη ομολογώ υγιεινη του στόματος μου και που χαίρομαι τώρα να χαμογελάω με άλλη αυτοπεποίθηση πλέον.
anastasia&zografos anastasia&zografos
anastasia&zografos anastasia&zografos
2023-03-10
Η εμπειρία μου από τις επισκέψεις μου στον Δρ. Ευάγγελο Παπαδιώτη είναι άριστη σε όλα τα επίπεδα. Τον διακρίνει ευγένεια, κατανόηση στις ευαισθησίες του ασθενούς, επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα. Εξαιρετικοί και οι συνεργάτες του. Αναστασία Μυλωνά
Maria Bousali
Maria Bousali
2023-03-09
Γιώργος Μανώλης
Γιώργος Μανώλης
2023-02-08
Η εμπειρία μου στο ιατρείο ήταν μοναδική. Η κυρία που είναι στο τηλέφωνο ήταν πολύ ευγενική και μου έκλεισε άμεσα ραντεβού. Από το πρώτο ραντεβού ένιωσα μια ασφάλεια που δύσκολα συναντάς σε ιατρείο. Ο γιατρός εξαιρετικός άνθρωπος με πολύ καλή γνώση πάνω στην δουλειά του, μου ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημά μου,και πώς θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε με πολλούς τρόπους. Τελικά μετα από 2 σφραγίσματα που ήθελα, έκανα λεύκανση στο σπίτι και έκανα και όψεις ρητίνης στην πάνω γνάθο. Το αποτέλεσμα ήταν όπως το ήθελα χωρίς να πονέσω καθόλου. Χαίρομαι που επισκέφτηκα το ιατρείο γιατί εκτός από ένα καλό οδοντίατρο έγινε και ένας καλός φίλος.
An Vlanti
An Vlanti
2023-02-01
Εδώ και καιρό ψάχνω για έναν κατάλληλο γιατρό, και χαίρομαι πολύ που επέλεξα την Dental Aesthetics και τον Δρ. Παπαδιώτη. Η πολιτική της κλινικής δεν είναι ένα γρήγορο, αλλά ένα ποιοτικό αποτέλεσμα με τη διατήρηση της υγείας των δοντιών, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα. Τώρα έχω ένα όμορφο χαμόγελο! Από τα αρχικά μου δεδομένα, προέκυψε το πιο cool αποτέλεσμα!
Eleni Smponia
Eleni Smponia
2023-01-23
Ο κ.Παπαδιώτης έχει φέρει εις πέρας εξαιρετικά δύσκολα περιστατικά της οδοντοστοιχίας μου! Περιστατικά που απαιτούσαν και ικανότητες ενδο-οδοντοτιστή εκτός των κλασικών οδοντιατρικών παρεμβάσεων… Το αποτέλεσμα πάντα εξαιρετικό…χωρίς πόνο…με διάρκεια…και φυσικά εξαιρετική αισθητική! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα είτε για τη δημιουργία ενός όμορφου χαμόγελου για αισθητικούς λόγους αλλά και για οτιδήποτε έχει αποτελέσει πρόκληση για τον προηγούμενο οδοντίατρο σας!
Kostas Barbarousis
Kostas Barbarousis
2023-01-17
Αριστος επαγγελματίας.Εξαιρετική δουλειά και εξαιρετικός άνθρωπος!απολυτα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση , επεξηγηματικός και καθησυχαστικός ως προς το πρόβλημα μου!ευχαριστο περιβάλλον και καθόλου κουραστικός αποπεράτωσης εργασίας .
Kostas Georgakopoulos
Kostas Georgakopoulos
2023-01-14
Το προτείνω ανεπιφύλακτα !!
argiris tsiotsios
argiris tsiotsios
2023-01-13
Καταπληκτικός γιατρός Άψογη συμπεριφορά και πολύ καλές τιμές Σύσταση ανεπιφύλακτη