Logo
burger
Σχετικά με την Αισθητική Χειρουργική των Περιοδοντικών Ιστών
Home » Σχετικά με την Αισθητική Χειρουργική των Περιοδοντικών Ιστών
ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ;
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου κάποιες αισθητικές επεμβάσεις μπορούν να αποφευχθού με τη χρήση ροζ πορσελάνης, η οποία μιμείται τα ούλα. Τελευταία, επίσης, με την είσοδο των γωνιωδών εμφυτευμάτων στην κλινική πράξη μπορούμε να παρακάμψουμε διάφορους ανατομικούς χώρους και να αποφύγουμε επεμβάσεις όπως την ανύψωση του ιγμορίου, ή τη λήψη και τοποθέτηση αυτογενούς μοσχεύματος.

Σε κάθε περίπτωση ο οδοντίατρος μπορεί να προτείνει εναλλακτικά σχέδια θεραπείας, όμως η αισθητική του τελικού αποτελέσματος δεν θα είναι η καλύτερη δυνατή.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΟΥΛΑ;
Κύριο μειονέκτημα των αισθητικών προ-προσθετικών επεμβάσεων είναι η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του σχεδίου θεραπείας, αφού για την επούλωση χρειάζεται χρονικό διάστημα από 2-8 μήνες.

Επίσης, η απορρόφηση του μοσχεύματος (ούλων ή/και οστού) δεν είναι προβλέψιμη, για αυτό δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιο θα είναι το τελικό σχήμα και ο όγκος των ιστών, προτού περάσει ένα διάστημα από 6-10 μήνες.

Ο πόνος δεν αποτελεί μειονέκτημα γιατί αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά τόσο κατά την διάρκεια της επέμβασης (τοπική αναισθησία), όσο και μετά το πέρας της αναισθησίας (παυσίπονη αγωγή). Άλλωστε, τα συμπτώματα είναι πολύ ήπια και ανταποκρίνονται στα κοινά παυσίπονα φάρμακα.

Yannis Kritas
Yannis Kritas
2023-01-09
Ο Βαγγέλης Παπαδιώτης και οι συνεργάτες του είναι από τους σπάνιους γιατρούς με ενσυναίσθηση για τον φόβο του ασθενή. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μου πρόβλημα με τους ουκ ολίγους οδοντιάτρους που είχα από μικρό παιδί. Αυτός ήταν κι ο λόγος που πήγαινα σε οδοντίατρο μόνο όταν κάποιο δόντι έφτανε στο απροχώρητο. Από την πρώτη επίσκεψη έκανε λεπτομερή καταγραφή των θεμάτων που είχε κάθε μου δόντι και μου πρότεινε πλάνο ολικής αποκατάστασης σε βάθος χρόνου. Κατανοώντας την «λόξα» μου ως μηχανικού να θέλω να καταλάβω τις τεχνικές λεπτομέρειες, μου εξήγησε αναλυτικά τις μεθόδους και τα υλικά που υπάρχουν διαθέσιμα. Και τί πραγματικά μαγικές λύσεις υπάρχουν πλέον!!! Κάθε φορά που κάναμε μια δουλειά σε ένα δόντι γίνονταν με γνώμονα το αρχικό πλάνο έτσι ώστε δεν χρειάστηκε να ταλαιπωρηθώ σε χρόνο και έξοδα με διορθωτικές εργασίες. Ευχαριστώ Βαγγέλη για το χαμόγελο που μου δώσατε!
Vasileia Soulouta
Vasileia Soulouta
2023-01-09
I went to Dental Aesthetics to correct and improve my smile. Dr. Papadiotis was amazing. Efficient, looking after every detail! I highly recommend him to everyone. Thank you Eleni for arranging my appointments
Helen Papantoniou
Helen Papantoniou
2023-01-08
Πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα και τις ιατρικές υπηρεσίες, που παρήχθησαν! Υπευθυνότητα και επαγγελματισμός!
John Papadopoulos
John Papadopoulos
2023-01-07
Εξαιρετικός γιατρός.. Ο καλύτερος που έχω παει
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΧ
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΧ
2023-01-02
Ο κύριος Παπαδιωτης είναι εξαιρετικός γιατρός με τέλειες γνώσεις και εξαιρετικός άνθρωπος. Από την πρώτη στιγμή τον εμπιστεύτηκα. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από το τέλειο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα . Τον συστήνω ανεπιφύλακτα . Τον ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη δουλειά που κάνει μαζί με την ομάδα του.
ANMARK
ANMARK
2022-12-20
Κορυφαιος!! Επικοινωνιακος, επεξηγηματικος, λεπτομερης με τελειο θεραπευτικο-αισθητικο αποτελεσμα! Ανεπιφυλακτα!!!
EPAMEINONDAS TSIPOGIANNIS
EPAMEINONDAS TSIPOGIANNIS
2022-12-17
Απλα καταπληκτικος!!
Angeliki Kirmi
Angeliki Kirmi
2022-12-17
Dr Papadiotis is the best dentist that I have visited so far. I am very satisfied with the work he is doing. He is excellent at his job! I would not hesitate to recommend his services. Thank you very much!
ΔΩΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΩΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
2022-12-09
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη με την άμεση ανταπόκριση και την τελική λύση που δόθηκε στο πρόβλημά μου. Αναζητώντας ιατρείο με ενδοστοματικό σαρωτή για λήψη αποτυπωμάτων, επέλεξα τον κύριο Παπαδιώτη, ο οποίος, όχι μόνο με δέχτηκε άμεσα και προχώρησε στην προσθετική που χρειαζόμουν, αλλά και μου πρότεινε μια σειρά από λύσεις για ολιστική αντιμετώπιση των θεμάτων που με απασχολούν λόγω της ασθένειας των ούλων μου. Ο γιατρός συνδυάζει την άρτια επιστημονική κατάρτιση και την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία με ανθρώπινη ευαισθησία! Τον ευχαριστώ πολύ!
ELEFTHERIA DIMA
ELEFTHERIA DIMA
2022-12-02
Ιδιαίτερα απαιτητικό το δικό μου περιστατικό. Το αίσθημα ασφάλειας που ένιωθα με τον κ. Παπαδιώτη με βοήθησε να έχω υπομονή και να νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά! Το αποτέλεσμα φανταστικό! Σας ευχαριστώ για όλα!