Logo
burger
Σχετικά με την Αισθητική Χειρουργική των Περιοδοντικών Ιστών
Home » Σχετικά με την Αισθητική Χειρουργική των Περιοδοντικών Ιστών
ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ;
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου κάποιες αισθητικές επεμβάσεις μπορούν να αποφευχθού με τη χρήση ροζ πορσελάνης, η οποία μιμείται τα ούλα. Τελευταία, επίσης, με την είσοδο των γωνιωδών εμφυτευμάτων στην κλινική πράξη μπορούμε να παρακάμψουμε διάφορους ανατομικούς χώρους και να αποφύγουμε επεμβάσεις όπως την ανύψωση του ιγμορίου, ή τη λήψη και τοποθέτηση αυτογενούς μοσχεύματος.

Σε κάθε περίπτωση ο οδοντίατρος μπορεί να προτείνει εναλλακτικά σχέδια θεραπείας, όμως η αισθητική του τελικού αποτελέσματος δεν θα είναι η καλύτερη δυνατή.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΟΥΛΑ;
Κύριο μειονέκτημα των αισθητικών προ-προσθετικών επεμβάσεων είναι η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του σχεδίου θεραπείας, αφού για την επούλωση χρειάζεται χρονικό διάστημα από 2-8 μήνες.

Επίσης, η απορρόφηση του μοσχεύματος (ούλων ή/και οστού) δεν είναι προβλέψιμη, για αυτό δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιο θα είναι το τελικό σχήμα και ο όγκος των ιστών, προτού περάσει ένα διάστημα από 6-10 μήνες.

Ο πόνος δεν αποτελεί μειονέκτημα γιατί αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά τόσο κατά την διάρκεια της επέμβασης (τοπική αναισθησία), όσο και μετά το πέρας της αναισθησίας (παυσίπονη αγωγή). Άλλωστε, τα συμπτώματα είναι πολύ ήπια και ανταποκρίνονται στα κοινά παυσίπονα φάρμακα.

Nikos Dikaios
Nikos Dikaios
2023-03-10
Dr Papadiotis is a very skilled dentist, professional and the centre itself is very accommodating. I definitely recommend it.
Effie Butsikares
Effie Butsikares
2023-03-10
Ο Κύριος Παπαδιώτης και η ομάδα του αποτελεί απόδειξη πως υπάρχουν γιατροί που φροντίζουν για την υγεία σου, είναι άρτια καταρτισμένοι, γνωστές του αντικειμένου, παρέχοντας ασφάλεια και σωστή πληροφόρηση σε κάθε διαδικασία ιατρική. Είναι ο οδοντίατρος που συνιστώ ανεπιφύλακτα για ασθένεις που έχουν ανάγκη από σωστούς επιστήμονες που θα τους καθοδηγήσουν βήμα βήμα μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον ιατρό που φρόντισε για την παραμελημένη ομολογώ υγιεινη του στόματος μου και που χαίρομαι τώρα να χαμογελάω με άλλη αυτοπεποίθηση πλέον.
anastasia&zografos anastasia&zografos
anastasia&zografos anastasia&zografos
2023-03-10
Η εμπειρία μου από τις επισκέψεις μου στον Δρ. Ευάγγελο Παπαδιώτη είναι άριστη σε όλα τα επίπεδα. Τον διακρίνει ευγένεια, κατανόηση στις ευαισθησίες του ασθενούς, επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα. Εξαιρετικοί και οι συνεργάτες του. Αναστασία Μυλωνά
Maria Bousali
Maria Bousali
2023-03-09
Γιώργος Μανώλης
Γιώργος Μανώλης
2023-02-08
Η εμπειρία μου στο ιατρείο ήταν μοναδική. Η κυρία που είναι στο τηλέφωνο ήταν πολύ ευγενική και μου έκλεισε άμεσα ραντεβού. Από το πρώτο ραντεβού ένιωσα μια ασφάλεια που δύσκολα συναντάς σε ιατρείο. Ο γιατρός εξαιρετικός άνθρωπος με πολύ καλή γνώση πάνω στην δουλειά του, μου ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημά μου,και πώς θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε με πολλούς τρόπους. Τελικά μετα από 2 σφραγίσματα που ήθελα, έκανα λεύκανση στο σπίτι και έκανα και όψεις ρητίνης στην πάνω γνάθο. Το αποτέλεσμα ήταν όπως το ήθελα χωρίς να πονέσω καθόλου. Χαίρομαι που επισκέφτηκα το ιατρείο γιατί εκτός από ένα καλό οδοντίατρο έγινε και ένας καλός φίλος.
An Vlanti
An Vlanti
2023-02-01
Εδώ και καιρό ψάχνω για έναν κατάλληλο γιατρό, και χαίρομαι πολύ που επέλεξα την Dental Aesthetics και τον Δρ. Παπαδιώτη. Η πολιτική της κλινικής δεν είναι ένα γρήγορο, αλλά ένα ποιοτικό αποτέλεσμα με τη διατήρηση της υγείας των δοντιών, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα. Τώρα έχω ένα όμορφο χαμόγελο! Από τα αρχικά μου δεδομένα, προέκυψε το πιο cool αποτέλεσμα!
Eleni Smponia
Eleni Smponia
2023-01-23
Ο κ.Παπαδιώτης έχει φέρει εις πέρας εξαιρετικά δύσκολα περιστατικά της οδοντοστοιχίας μου! Περιστατικά που απαιτούσαν και ικανότητες ενδο-οδοντοτιστή εκτός των κλασικών οδοντιατρικών παρεμβάσεων… Το αποτέλεσμα πάντα εξαιρετικό…χωρίς πόνο…με διάρκεια…και φυσικά εξαιρετική αισθητική! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα είτε για τη δημιουργία ενός όμορφου χαμόγελου για αισθητικούς λόγους αλλά και για οτιδήποτε έχει αποτελέσει πρόκληση για τον προηγούμενο οδοντίατρο σας!
Kostas Barbarousis
Kostas Barbarousis
2023-01-17
Αριστος επαγγελματίας.Εξαιρετική δουλειά και εξαιρετικός άνθρωπος!απολυτα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση , επεξηγηματικός και καθησυχαστικός ως προς το πρόβλημα μου!ευχαριστο περιβάλλον και καθόλου κουραστικός αποπεράτωσης εργασίας .
Kostas Georgakopoulos
Kostas Georgakopoulos
2023-01-14
Το προτείνω ανεπιφύλακτα !!
argiris tsiotsios
argiris tsiotsios
2023-01-13
Καταπληκτικός γιατρός Άψογη συμπεριφορά και πολύ καλές τιμές Σύσταση ανεπιφύλακτη