Logo
burger
Φιλοσοφία
Home » Φιλοσοφία
Αισθητική Οδοντιατρική – Η Φιλοσοφία μας

Η δέσμευση μας για :

 • παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου
 • ανώδυνη οδοντιατρική
 • σεβασμό και διαχείριση εγκατεστημένων φοβιών
 • αντιστοίχιση αξίας-ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών

είναι η βάση, πάνω στην οποία δομείται το αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς για ένα τελικό αποτέλεσμα, το οποίο οφείλει να καλύπτει τις προσδοκίες των ασθενών μας

Αισθητική Οδοντιατρική – Συστηματοποιημένες Διαδικασίες
 • Τήρηση υψηλού επιπέδου υγιεινής σε όλους τους χώρους και λήψη μέτρων αποκλεισμού της διασταυρούμενης επιμόλυνσης των ασθενών και του προσωπικού.
 • Εξατομίκευση των σχεδίων θεραπείας
 • Aνώδυνη Οδοντιατρική με την πρωτοποριακή μέθοδο ηλεκτρονικής αναισθησίας Quick Sleeper by Dental HiTech Inc, France
 • Μικροσκοπική Οδοντιατρική (οδοντιατρικό μικροσκόπιο Labomed USA )
 • Η Αισθητική Ανάλυση και DSD Digital Smile Design
 • Φωτογραφική τεκμηρίωση της πορείας της θεραπείας
 • Έγγραφη ανάλυση της θεραπευτικών σταδίων, κόστους και πιθανών αναπροσαρμογών.
ΑΞΙΕΣ & ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
Οι Αξίες μας
 • Η συνολική υγεία του στοματογναθικού συστήματος
 • Η αισθητική όχι ως υπερβολή αλλά ως αποκατάσταση της αρμονίας
 • Η ακρίβεια και η αποτελεσματικότητα
Οι δεσμεύσεις μας
 • Διατήρηση της δομικής ακεραιότητας των υγιών ιστών
 • Πλήρης αποκατάσταση της υγείας και της λειτουργικότητας του στοματογναθικού συστήματος (μάσηση, φώνηση)
 • Μέγιστο λειτουργικό και αισθητικό όφελος 
 • Mακρόχρονη διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος
Nikos Dikaios
Nikos Dikaios
2023-03-10
Dr Papadiotis is a very skilled dentist, professional and the centre itself is very accommodating. I definitely recommend it.
Effie Butsikares
Effie Butsikares
2023-03-10
Ο Κύριος Παπαδιώτης και η ομάδα του αποτελεί απόδειξη πως υπάρχουν γιατροί που φροντίζουν για την υγεία σου, είναι άρτια καταρτισμένοι, γνωστές του αντικειμένου, παρέχοντας ασφάλεια και σωστή πληροφόρηση σε κάθε διαδικασία ιατρική. Είναι ο οδοντίατρος που συνιστώ ανεπιφύλακτα για ασθένεις που έχουν ανάγκη από σωστούς επιστήμονες που θα τους καθοδηγήσουν βήμα βήμα μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον ιατρό που φρόντισε για την παραμελημένη ομολογώ υγιεινη του στόματος μου και που χαίρομαι τώρα να χαμογελάω με άλλη αυτοπεποίθηση πλέον.
anastasia&zografos anastasia&zografos
anastasia&zografos anastasia&zografos
2023-03-10
Η εμπειρία μου από τις επισκέψεις μου στον Δρ. Ευάγγελο Παπαδιώτη είναι άριστη σε όλα τα επίπεδα. Τον διακρίνει ευγένεια, κατανόηση στις ευαισθησίες του ασθενούς, επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα. Εξαιρετικοί και οι συνεργάτες του. Αναστασία Μυλωνά
Maria Bousali
Maria Bousali
2023-03-09
Γιώργος Μανώλης
Γιώργος Μανώλης
2023-02-08
Η εμπειρία μου στο ιατρείο ήταν μοναδική. Η κυρία που είναι στο τηλέφωνο ήταν πολύ ευγενική και μου έκλεισε άμεσα ραντεβού. Από το πρώτο ραντεβού ένιωσα μια ασφάλεια που δύσκολα συναντάς σε ιατρείο. Ο γιατρός εξαιρετικός άνθρωπος με πολύ καλή γνώση πάνω στην δουλειά του, μου ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημά μου,και πώς θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε με πολλούς τρόπους. Τελικά μετα από 2 σφραγίσματα που ήθελα, έκανα λεύκανση στο σπίτι και έκανα και όψεις ρητίνης στην πάνω γνάθο. Το αποτέλεσμα ήταν όπως το ήθελα χωρίς να πονέσω καθόλου. Χαίρομαι που επισκέφτηκα το ιατρείο γιατί εκτός από ένα καλό οδοντίατρο έγινε και ένας καλός φίλος.
An Vlanti
An Vlanti
2023-02-01
Εδώ και καιρό ψάχνω για έναν κατάλληλο γιατρό, και χαίρομαι πολύ που επέλεξα την Dental Aesthetics και τον Δρ. Παπαδιώτη. Η πολιτική της κλινικής δεν είναι ένα γρήγορο, αλλά ένα ποιοτικό αποτέλεσμα με τη διατήρηση της υγείας των δοντιών, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα. Τώρα έχω ένα όμορφο χαμόγελο! Από τα αρχικά μου δεδομένα, προέκυψε το πιο cool αποτέλεσμα!
Eleni Smponia
Eleni Smponia
2023-01-23
Ο κ.Παπαδιώτης έχει φέρει εις πέρας εξαιρετικά δύσκολα περιστατικά της οδοντοστοιχίας μου! Περιστατικά που απαιτούσαν και ικανότητες ενδο-οδοντοτιστή εκτός των κλασικών οδοντιατρικών παρεμβάσεων… Το αποτέλεσμα πάντα εξαιρετικό…χωρίς πόνο…με διάρκεια…και φυσικά εξαιρετική αισθητική! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα είτε για τη δημιουργία ενός όμορφου χαμόγελου για αισθητικούς λόγους αλλά και για οτιδήποτε έχει αποτελέσει πρόκληση για τον προηγούμενο οδοντίατρο σας!
Kostas Barbarousis
Kostas Barbarousis
2023-01-17
Αριστος επαγγελματίας.Εξαιρετική δουλειά και εξαιρετικός άνθρωπος!απολυτα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση , επεξηγηματικός και καθησυχαστικός ως προς το πρόβλημα μου!ευχαριστο περιβάλλον και καθόλου κουραστικός αποπεράτωσης εργασίας .
Kostas Georgakopoulos
Kostas Georgakopoulos
2023-01-14
Το προτείνω ανεπιφύλακτα !!
argiris tsiotsios
argiris tsiotsios
2023-01-13
Καταπληκτικός γιατρός Άψογη συμπεριφορά και πολύ καλές τιμές Σύσταση ανεπιφύλακτη