Logo
burger
Θέλω να φτιάξω τα δόντια μου. Πως θα επιλέξω οδοντίατρο;
Home » Θέλω να φτιάξω τα δόντια μου. Πως θα επιλέξω οδοντίατρο;

Αν και ζούμε στην εποχή της ψηφιακής αναζήτησης,  η υπερ-πληροφόρηση καθιστά κάποιες φορές δύσκολη την επιλογή του ‘’κατάλληλου οδοντιάτρου’', που θα αναλάβει τη διάγνωση, το σχεδιασμό και την επιτυχή έκβαση των θεραπευτικών σταδίων. Ο καλύτερος τρόπος εξακολουθεί να είναι η γνώμη των φίλων και των γνωστών και κατόπιν η προσωπική εμπειρία μέσω μιας συμβουλευτικής/διαγνωστικής συνάντησης.
Η επιλογή του ‘’κατάλληλου’’ οδοντιάτρου είναι μια δύσκολη, αλλά και ταυτόχρονα απλή υπόθεση. ‘’Δύσκολη’’, γιατί οι ασθενείς δεν γνωρίζουν το γνωστικό αντικείμενο, αφού δεν είναι οδοντίατροι, αλλά και ‘’απλή’’ , γιατί εν πολλοίς η επιλογή στηρίζεται στον μη λεκτικό αποσυμβολισμό και στην ‘’δοκιμή’’.
Η τεχνολογία βοηθάει τον ασθενή να ‘’δοκιμάσει’’ χωρίς να επιλέξει. Να δει και να αισθανθεί το τελικό αποτέλεσμα προτού καν ξεκινήσει ο οδοντίατρος να επενεργεί στα δόντια του. Με συγκεκριμένη μεθοδολογία σχεδιάζεται εξατομικευμένα και με βάση την ανατομία το ‘’νέο’’ σχήμα των δοντιών, το οποίο όμως ουσιαστικά δεν είναι ‘’νέο’’. Είναι το γενετικά καθορισμένο σχήμα, που είχαν τα δόντια του ασθενούς ‘’παλιά, πριν από πολλά χρόνια’’.
Έτσι οπτικοποιείται άμεσα η επανασχεδιαζόμενη οδοντική σύνθεση μέσω φωτογραφιών ‘’πριν-μετά’’ αλλά και μέσω ενός εξατομικευμένου πρωτοτύπου (mock up), το οποίο ‘’φοριέται’’ πάνω στα δόντια και παραμένει για λίγες ημέρες, ώστε να δουν ασθενής και οδοντίατρος ποιο περίπου θα είναι το αισθητικό αλλά και το λειτουργικό αποτέλεσμα.
Ακόμη κι αν η θεραπεία δεν αφορά στον επανασχεδιασμό του χαμόγελου, αλλά μια μικρότερη οδοντιατρική θεραπεία, υπάρχουν συστηματοποιημένες διαδικασίες, που εξασφαλίζουν ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα
  • Συστηματοποίηση διαδικασιών επικοινωνίας
  • Συστηματοποίηση και κατηγοριοποίηση των οδοντιατρικών  προβλημάτων με βάση τα θεραπευτικά πρωτόκολλα
  • Συστηματοποίηση υπολογισμού χρονικής διάρκειας της θεραπείας και των οικονομικών - στην αρχική επίσκεψη δίδεται ένα εύρος και στο δεύτερο ραντεβού η πλήρης οικονομική ανάλυση
  • Συστηματοποίηση εγγυήσεων και όρων
Με αυτό τον τρόπο δομείται το αίσθημα εμπιστοσύνης, που είναι η βάση για μια επιτυχημένη συνεργασία

Εικοινωνία Εικοινωνία

Nikos Dikaios
Nikos Dikaios
2023-03-10
Dr Papadiotis is a very skilled dentist, professional and the centre itself is very accommodating. I definitely recommend it.
Effie Butsikares
Effie Butsikares
2023-03-10
Ο Κύριος Παπαδιώτης και η ομάδα του αποτελεί απόδειξη πως υπάρχουν γιατροί που φροντίζουν για την υγεία σου, είναι άρτια καταρτισμένοι, γνωστές του αντικειμένου, παρέχοντας ασφάλεια και σωστή πληροφόρηση σε κάθε διαδικασία ιατρική. Είναι ο οδοντίατρος που συνιστώ ανεπιφύλακτα για ασθένεις που έχουν ανάγκη από σωστούς επιστήμονες που θα τους καθοδηγήσουν βήμα βήμα μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον ιατρό που φρόντισε για την παραμελημένη ομολογώ υγιεινη του στόματος μου και που χαίρομαι τώρα να χαμογελάω με άλλη αυτοπεποίθηση πλέον.
anastasia&zografos anastasia&zografos
anastasia&zografos anastasia&zografos
2023-03-10
Η εμπειρία μου από τις επισκέψεις μου στον Δρ. Ευάγγελο Παπαδιώτη είναι άριστη σε όλα τα επίπεδα. Τον διακρίνει ευγένεια, κατανόηση στις ευαισθησίες του ασθενούς, επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα. Εξαιρετικοί και οι συνεργάτες του. Αναστασία Μυλωνά
Maria Bousali
Maria Bousali
2023-03-09
Γιώργος Μανώλης
Γιώργος Μανώλης
2023-02-08
Η εμπειρία μου στο ιατρείο ήταν μοναδική. Η κυρία που είναι στο τηλέφωνο ήταν πολύ ευγενική και μου έκλεισε άμεσα ραντεβού. Από το πρώτο ραντεβού ένιωσα μια ασφάλεια που δύσκολα συναντάς σε ιατρείο. Ο γιατρός εξαιρετικός άνθρωπος με πολύ καλή γνώση πάνω στην δουλειά του, μου ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημά μου,και πώς θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε με πολλούς τρόπους. Τελικά μετα από 2 σφραγίσματα που ήθελα, έκανα λεύκανση στο σπίτι και έκανα και όψεις ρητίνης στην πάνω γνάθο. Το αποτέλεσμα ήταν όπως το ήθελα χωρίς να πονέσω καθόλου. Χαίρομαι που επισκέφτηκα το ιατρείο γιατί εκτός από ένα καλό οδοντίατρο έγινε και ένας καλός φίλος.
An Vlanti
An Vlanti
2023-02-01
Εδώ και καιρό ψάχνω για έναν κατάλληλο γιατρό, και χαίρομαι πολύ που επέλεξα την Dental Aesthetics και τον Δρ. Παπαδιώτη. Η πολιτική της κλινικής δεν είναι ένα γρήγορο, αλλά ένα ποιοτικό αποτέλεσμα με τη διατήρηση της υγείας των δοντιών, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα. Τώρα έχω ένα όμορφο χαμόγελο! Από τα αρχικά μου δεδομένα, προέκυψε το πιο cool αποτέλεσμα!
Eleni Smponia
Eleni Smponia
2023-01-23
Ο κ.Παπαδιώτης έχει φέρει εις πέρας εξαιρετικά δύσκολα περιστατικά της οδοντοστοιχίας μου! Περιστατικά που απαιτούσαν και ικανότητες ενδο-οδοντοτιστή εκτός των κλασικών οδοντιατρικών παρεμβάσεων… Το αποτέλεσμα πάντα εξαιρετικό…χωρίς πόνο…με διάρκεια…και φυσικά εξαιρετική αισθητική! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα είτε για τη δημιουργία ενός όμορφου χαμόγελου για αισθητικούς λόγους αλλά και για οτιδήποτε έχει αποτελέσει πρόκληση για τον προηγούμενο οδοντίατρο σας!
Kostas Barbarousis
Kostas Barbarousis
2023-01-17
Αριστος επαγγελματίας.Εξαιρετική δουλειά και εξαιρετικός άνθρωπος!απολυτα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση , επεξηγηματικός και καθησυχαστικός ως προς το πρόβλημα μου!ευχαριστο περιβάλλον και καθόλου κουραστικός αποπεράτωσης εργασίας .
Kostas Georgakopoulos
Kostas Georgakopoulos
2023-01-14
Το προτείνω ανεπιφύλακτα !!
argiris tsiotsios
argiris tsiotsios
2023-01-13
Καταπληκτικός γιατρός Άψογη συμπεριφορά και πολύ καλές τιμές Σύσταση ανεπιφύλακτη