Logo
burger
Θέλω να φτιάξω τα δόντια μου. Πως θα επιλέξω οδοντίατρο;
Home » Θέλω να φτιάξω τα δόντια μου. Πως θα επιλέξω οδοντίατρο;

Αν και ζούμε στην εποχή της ψηφιακής αναζήτησης,  η υπερ-πληροφόρηση καθιστά κάποιες φορές δύσκολη την επιλογή του ‘’κατάλληλου οδοντιάτρου’', που θα αναλάβει τη διάγνωση, το σχεδιασμό και την επιτυχή έκβαση των θεραπευτικών σταδίων. Ο καλύτερος τρόπος εξακολουθεί να είναι η γνώμη των φίλων και των γνωστών και κατόπιν η προσωπική εμπειρία μέσω μιας συμβουλευτικής/διαγνωστικής συνάντησης.
Η επιλογή του ‘’κατάλληλου’’ οδοντιάτρου είναι μια δύσκολη, αλλά και ταυτόχρονα απλή υπόθεση. ‘’Δύσκολη’’, γιατί οι ασθενείς δεν γνωρίζουν το γνωστικό αντικείμενο, αφού δεν είναι οδοντίατροι, αλλά και ‘’απλή’’ , γιατί εν πολλοίς η επιλογή στηρίζεται στον μη λεκτικό αποσυμβολισμό και στην ‘’δοκιμή’’.
Η τεχνολογία βοηθάει τον ασθενή να ‘’δοκιμάσει’’ χωρίς να επιλέξει. Να δει και να αισθανθεί το τελικό αποτέλεσμα προτού καν ξεκινήσει ο οδοντίατρος να επενεργεί στα δόντια του. Με συγκεκριμένη μεθοδολογία σχεδιάζεται εξατομικευμένα και με βάση την ανατομία το ‘’νέο’’ σχήμα των δοντιών, το οποίο όμως ουσιαστικά δεν είναι ‘’νέο’’. Είναι το γενετικά καθορισμένο σχήμα, που είχαν τα δόντια του ασθενούς ‘’παλιά, πριν από πολλά χρόνια’’.
Έτσι οπτικοποιείται άμεσα η επανασχεδιαζόμενη οδοντική σύνθεση μέσω φωτογραφιών ‘’πριν-μετά’’ αλλά και μέσω ενός εξατομικευμένου πρωτοτύπου (mock up), το οποίο ‘’φοριέται’’ πάνω στα δόντια και παραμένει για λίγες ημέρες, ώστε να δουν ασθενής και οδοντίατρος ποιο περίπου θα είναι το αισθητικό αλλά και το λειτουργικό αποτέλεσμα.
Ακόμη κι αν η θεραπεία δεν αφορά στον επανασχεδιασμό του χαμόγελου, αλλά μια μικρότερη οδοντιατρική θεραπεία, υπάρχουν συστηματοποιημένες διαδικασίες, που εξασφαλίζουν ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα
  • Συστηματοποίηση διαδικασιών επικοινωνίας
  • Συστηματοποίηση και κατηγοριοποίηση των οδοντιατρικών  προβλημάτων με βάση τα θεραπευτικά πρωτόκολλα
  • Συστηματοποίηση υπολογισμού χρονικής διάρκειας της θεραπείας και των οικονομικών - στην αρχική επίσκεψη δίδεται ένα εύρος και στο δεύτερο ραντεβού η πλήρης οικονομική ανάλυση
  • Συστηματοποίηση εγγυήσεων και όρων
Με αυτό τον τρόπο δομείται το αίσθημα εμπιστοσύνης, που είναι η βάση για μια επιτυχημένη συνεργασία
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΑΧΤΣΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΑΧΤΣΙΔΗΣ
2023-11-12
Τρέχω πάνω από 20 χρόνια στους οδοντιατρους και κάθε φορά που καθόμουν σ αυτήν την καρέκλα με έπιανε φόβος και οι σφυγμοι ανέβαιναν στο κόκκινο.Κάποια στιγμή έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να μασησω ούτε ψωμί.Μου έλεγαν έπρεπε να τα βγάλω σχεδόν όλα και να βάλω μασελακια. Έχω χάσει τέσσερα δόντια και τα υπόλοιπα ήταν σχεδόν κατεστραμμένα. Τον Κ.Παπαδιωτη μου τον συνέστησε ένας άνθρωπος που έχει γίνει σαν δεύτερος πατέρας μου. Στο δεύτερο ραντεβού στον Κ.Παπαδιωτη έφυγε ο φόβος που είχα στους οδοντιατρους. Δεν έβγαλα κανένα δόντι μου.Φτιαχνει τα δικά μου δόντια και επιτέλους ακούω ότι αυτό που φτιάχνει δεν θα σπάσει και όχι αυτό που μου έλεγαν οι άλλοι οδοντίατροι "ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ".Όσο για την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που έχει ο Κ.Παπαδιωτης και πάνω απ' όλα την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που σου προσφέρει σαν Ανθρωπος και σαν οδοντίατρος ότι και να πω θα είναι σταγόνα στον ωκεανό. Μακάρι να είχαμε και άλλους τέτοιους επιστήμονες και σε άλλους κλάδους της ιατρικής. Πλέον όλη μου η οικογένεια απέκτησε τον οδοντίατρο της που θα ζήλευαν ακόμα και στο εξωτερικό.Συμβουλη... οποιοδήποτε οδοντιατρικο πρόβλημα και να έχετε πηγαίνετε στον Κ.Παπαδιωτη και θα με θυμηθείτε. Ένα δισεκατομμύριο ευχαριστώ στον Κ.Παπαδιωτη και στον άνθρωπο που μου τον συνέστησε!
MARIA ARGYROU
MARIA ARGYROU
2023-10-31
ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΩ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ . ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΙΑΤΡΟ.
Παρασκευη Μεντη
Παρασκευη Μεντη
2023-10-16
Είμαι 53 ετών,αρκετά ταλαιπωρημένη από οδοντιάτρους. Επισκέφτηκα τον δρ. Παπαδιώτη και εντυπωσιάστηκα από την αμεσότητα του στο να λύσει το πρόβλημα μου. Επίσης την καταπληκτική δουλειά που έκανε στα δόντια μου, έκτοτε τρώω κανονικά χωρίς καμία ενόχληση. Σας ευχαριστώ.
Alexander Efstratiou
Alexander Efstratiou
2023-10-10
Ιωάννα Παπαδοπουλου
Ιωάννα Παπαδοπουλου
2023-10-09
anastasia pylarinou
anastasia pylarinou
2023-09-20
Μανος Αντωνοπουλος
Μανος Αντωνοπουλος
2023-08-14
Εμπειρία και γνώση πάνω απο όλα !!
George Kostopoulos
George Kostopoulos
2023-07-27
Η ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ . ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ . ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ
Χριστίνα Αντωνιάδου
Χριστίνα Αντωνιάδου
2023-07-19
Πάρα πολύ καλή πρώτη εμπειρία με φροντίδα και επαγγελματισμό σε έναν χώρο ήρεμο και ζεστό. Ευχαριστώ ????
panos prokopis
panos prokopis
2023-07-12