Logo
burger
Digital Smile Design – Αισθητική Ανάλυση Χαμόγελου
Home » Digital Smile Design – Αισθητική Ανάλυση Χαμόγελου

Digital Smile Design – Ψηφιακός Επανασχεδιασμός – DSD

 

Τι είναι το Digital Design Smile (DSD);

Το Digital Smile Design (από τους Yoshinaga & Coachman) είναι η τελευταία καινοτομία στην Σύγχρονη Αισθητική Οδοντιατρική. Αποτελεί μέθοδο ψηφιακής ανάλυσης του προσώπου και ψηφιακής προσομοίωσης του καινούριου χαμόγελου.

Σχεδιάζεται το νέο σχήμα των δοντιών σε φωτογραφίες πριν & μετά από το χαμόγελο του ασθενή.

Οι ιδανικές διαστάσεις και αναλογίες των δοντιών, το σχήμα και η θέση τους σχεδιάζονται με βάση τις αποστάσεις και τις αναλογίες σε ολόκληρο το πρόσωπο και μορφολειτουργικά χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η διαδικασία για το Digital Smile Design (DSD);

Τα βήματα που ακολουθούνται κατά τη σχεδίαση του νέου χαμόγελου με τη μέθοδο Digital Smile Design είναι:

 • Λήψη φωτογραφιών του ασθενούς
 • Επεξεργασία -μελέτη και σχεδιασμός- με την χρήση ψηφιακού λογισμικού. Τα δόντια «επιμηκύνονται» ή «μικραίνουν» σε υπολογιστή, ώστε να ταιριάξουν στο πρόσωπο
 • Παρουσίαση της νέας οδοντικής σύνθεσης στον ασθενή με «αρχικές» και «τελικές» φωτογραφίες
 • Μεταφορά του νέου σχήματος στο στόμα, χωρίς να τροχιστούν τα δόντια
 • Οριστικοποίηση του αποτελέσματος και με αφετηρία την… τελική εικόνα καταρτίζεται το σχέδιο θεραπείας

αισθητικη-αναλυση-χαμογελου

Τι προσφέρει στους ασθενείς το Digital Smile Design;

Η πρωτοποριακή μέθοδος της Αισθητικής Οδοντιατρικής προσφέρει έναν ακριβή προσχεδιασμό του καινούριου χαμόγελου, ώστε να ταιριάζει και να καλύπτει κάθε ανάγκη του ασθενή. Αναλυτικότερα:

 • Οασθενής βλέπει το προτεινόμενο αποτέλεσμα σε φωτογραφίες από το πρόσωπο του (πριν-μετά)
 • Το καινούριο χαμόγελο δοκιμάζεται «πάνω» στα φυσικά δόντια με τη χρήση οδηγού από ακρυλική ρητίνη (mock-up snap-on)
 • Εξασφαλίζει ”ιδανικό” σχήμα της νέας οδοντικής σύνθεσης με ακρίβεια 95-98%
 • Προκύπτει ολόκληρο το σχέδιο θεραπείας με ακρίβεια, οπότε η αλληλουχία των σταδίων καθίσταται απόλυτα κατευθυνόμενη
 • Μπορούμε να δούμε σε ποια δόντια και με ποιο τρόπο πρέπει να παρέμβουμε
 • Βοηθάει ώστε, οι θεραπείες να είναι ελάχιστα ή και καθόλου επεμβατικές (drill through the mockup)

Επισκεφτείτε το ιατρείο του Δρ. Παπαδιώτη Ευάγγελου και ανακαλύψτε την πρωτοποριακή υπηρεσία Digital Design Smile για ένα νέο, υγιή και λαμπερό χαμόγελο.

Nikos Dikaios
Nikos Dikaios
2023-03-10
Dr Papadiotis is a very skilled dentist, professional and the centre itself is very accommodating. I definitely recommend it.
Effie Butsikares
Effie Butsikares
2023-03-10
Ο Κύριος Παπαδιώτης και η ομάδα του αποτελεί απόδειξη πως υπάρχουν γιατροί που φροντίζουν για την υγεία σου, είναι άρτια καταρτισμένοι, γνωστές του αντικειμένου, παρέχοντας ασφάλεια και σωστή πληροφόρηση σε κάθε διαδικασία ιατρική. Είναι ο οδοντίατρος που συνιστώ ανεπιφύλακτα για ασθένεις που έχουν ανάγκη από σωστούς επιστήμονες που θα τους καθοδηγήσουν βήμα βήμα μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον ιατρό που φρόντισε για την παραμελημένη ομολογώ υγιεινη του στόματος μου και που χαίρομαι τώρα να χαμογελάω με άλλη αυτοπεποίθηση πλέον.
anastasia&zografos anastasia&zografos
anastasia&zografos anastasia&zografos
2023-03-10
Η εμπειρία μου από τις επισκέψεις μου στον Δρ. Ευάγγελο Παπαδιώτη είναι άριστη σε όλα τα επίπεδα. Τον διακρίνει ευγένεια, κατανόηση στις ευαισθησίες του ασθενούς, επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα. Εξαιρετικοί και οι συνεργάτες του. Αναστασία Μυλωνά
Maria Bousali
Maria Bousali
2023-03-09
Γιώργος Μανώλης
Γιώργος Μανώλης
2023-02-08
Η εμπειρία μου στο ιατρείο ήταν μοναδική. Η κυρία που είναι στο τηλέφωνο ήταν πολύ ευγενική και μου έκλεισε άμεσα ραντεβού. Από το πρώτο ραντεβού ένιωσα μια ασφάλεια που δύσκολα συναντάς σε ιατρείο. Ο γιατρός εξαιρετικός άνθρωπος με πολύ καλή γνώση πάνω στην δουλειά του, μου ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημά μου,και πώς θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε με πολλούς τρόπους. Τελικά μετα από 2 σφραγίσματα που ήθελα, έκανα λεύκανση στο σπίτι και έκανα και όψεις ρητίνης στην πάνω γνάθο. Το αποτέλεσμα ήταν όπως το ήθελα χωρίς να πονέσω καθόλου. Χαίρομαι που επισκέφτηκα το ιατρείο γιατί εκτός από ένα καλό οδοντίατρο έγινε και ένας καλός φίλος.
An Vlanti
An Vlanti
2023-02-01
Εδώ και καιρό ψάχνω για έναν κατάλληλο γιατρό, και χαίρομαι πολύ που επέλεξα την Dental Aesthetics και τον Δρ. Παπαδιώτη. Η πολιτική της κλινικής δεν είναι ένα γρήγορο, αλλά ένα ποιοτικό αποτέλεσμα με τη διατήρηση της υγείας των δοντιών, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα. Τώρα έχω ένα όμορφο χαμόγελο! Από τα αρχικά μου δεδομένα, προέκυψε το πιο cool αποτέλεσμα!
Eleni Smponia
Eleni Smponia
2023-01-23
Ο κ.Παπαδιώτης έχει φέρει εις πέρας εξαιρετικά δύσκολα περιστατικά της οδοντοστοιχίας μου! Περιστατικά που απαιτούσαν και ικανότητες ενδο-οδοντοτιστή εκτός των κλασικών οδοντιατρικών παρεμβάσεων… Το αποτέλεσμα πάντα εξαιρετικό…χωρίς πόνο…με διάρκεια…και φυσικά εξαιρετική αισθητική! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα είτε για τη δημιουργία ενός όμορφου χαμόγελου για αισθητικούς λόγους αλλά και για οτιδήποτε έχει αποτελέσει πρόκληση για τον προηγούμενο οδοντίατρο σας!
Kostas Barbarousis
Kostas Barbarousis
2023-01-17
Αριστος επαγγελματίας.Εξαιρετική δουλειά και εξαιρετικός άνθρωπος!απολυτα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση , επεξηγηματικός και καθησυχαστικός ως προς το πρόβλημα μου!ευχαριστο περιβάλλον και καθόλου κουραστικός αποπεράτωσης εργασίας .
Kostas Georgakopoulos
Kostas Georgakopoulos
2023-01-14
Το προτείνω ανεπιφύλακτα !!
argiris tsiotsios
argiris tsiotsios
2023-01-13
Καταπληκτικός γιατρός Άψογη συμπεριφορά και πολύ καλές τιμές Σύσταση ανεπιφύλακτη