Logo
burger
Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Ανώδυνης Αναισθησίας στο ιατρείο Dental Aesthetics
Home » Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Ανώδυνης Αναισθησίας στο ιατρείο Dental Aesthetics
 
    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους ασθενείς μας, πως το ιατρείο μας πλέον είναι εξοπλισμένο με την πρωτοποριακή συσκευή Quick Sleeper (by Dental Ηigh Τec Inc , made in France).
 
Η συσκευή εξασφαλίζει εντελώς ΑΝΩΔΥΝΗ αναισθησία δοντιών και ούλων χωρίς το ενοχλητικό μούδιασμα των χειλιών ή/και της γλώσσας
 
Η μέθοδος ηλεκτρονικής αναισθησίας QuickSleeper εφαρμόζεται εδώ και μερικά χρόνια σε πολλά Πανεπιστήμια και ιατρεία του εξωτερικού με εξαιρετικά αποτελέσματα.
 
Η ηλεκτρονική αναισθησία αλλάζει τα δεδομένα στο πεδίο της οδοντιατρικής αναισθησίας, και αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο, που απολαμβάνει της γενικής αποδοχής των οδοντιατρικών ασθενών και ιδιαιτέρως των φοβικών.
  Ο πόνος στην κλασσική τοπική αναισθησία (σύριγγα) οφείλεται στην απότομη διάταση των ούλων στην περιοχή του τσιμπήματος. Επιπλέον, το ενοχλητικό ''μούδιασμα'' διαρκεί 2-3 ώρες και προκαλεί στο διάστημα αυτό δυσκολία στην ομιλία και στο φαγητό
 
Με την νέα, όμως, μέθοδο αναισθησίας επιτυγχάνεται η ΑΝΩΔΥΝΗ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ δοντιών και ούλων μέσω της ηλεκτρονικής εντόπισης και της σταδιακής έγχυσης του αναισθητικού, χωρίς τα δυσάρεστα επακόλουθα (μούδιασμα)
 
Η συσκευή Quick Sleeper έρχεται να προστεθεί στον υπόλοιπο εξοπλισμό μας, και μας βοηθά να παρέχουμε υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες στον τομέα της Οδοντικής Προσθετικής, της Αισθητικής Οδοντιατρικής , των Οδοντικών Εμφυτευμάτων και της Γναθολογίας
#ηλεκτρονικήαναισθησία
#ανωδυνηοδοντιατρικη
#οδοντιατρικήφοβία
#φόβος_για_την_ένεση
#θεραπείεςυψηλήςαποδοχής
#quicksleeper

Εικοινωνία Εικοινωνία

Nikos Dikaios
Nikos Dikaios
2023-03-10
Dr Papadiotis is a very skilled dentist, professional and the centre itself is very accommodating. I definitely recommend it.
Effie Butsikares
Effie Butsikares
2023-03-10
Ο Κύριος Παπαδιώτης και η ομάδα του αποτελεί απόδειξη πως υπάρχουν γιατροί που φροντίζουν για την υγεία σου, είναι άρτια καταρτισμένοι, γνωστές του αντικειμένου, παρέχοντας ασφάλεια και σωστή πληροφόρηση σε κάθε διαδικασία ιατρική. Είναι ο οδοντίατρος που συνιστώ ανεπιφύλακτα για ασθένεις που έχουν ανάγκη από σωστούς επιστήμονες που θα τους καθοδηγήσουν βήμα βήμα μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον ιατρό που φρόντισε για την παραμελημένη ομολογώ υγιεινη του στόματος μου και που χαίρομαι τώρα να χαμογελάω με άλλη αυτοπεποίθηση πλέον.
anastasia&zografos anastasia&zografos
anastasia&zografos anastasia&zografos
2023-03-10
Η εμπειρία μου από τις επισκέψεις μου στον Δρ. Ευάγγελο Παπαδιώτη είναι άριστη σε όλα τα επίπεδα. Τον διακρίνει ευγένεια, κατανόηση στις ευαισθησίες του ασθενούς, επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα. Εξαιρετικοί και οι συνεργάτες του. Αναστασία Μυλωνά
Maria Bousali
Maria Bousali
2023-03-09
Γιώργος Μανώλης
Γιώργος Μανώλης
2023-02-08
Η εμπειρία μου στο ιατρείο ήταν μοναδική. Η κυρία που είναι στο τηλέφωνο ήταν πολύ ευγενική και μου έκλεισε άμεσα ραντεβού. Από το πρώτο ραντεβού ένιωσα μια ασφάλεια που δύσκολα συναντάς σε ιατρείο. Ο γιατρός εξαιρετικός άνθρωπος με πολύ καλή γνώση πάνω στην δουλειά του, μου ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημά μου,και πώς θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε με πολλούς τρόπους. Τελικά μετα από 2 σφραγίσματα που ήθελα, έκανα λεύκανση στο σπίτι και έκανα και όψεις ρητίνης στην πάνω γνάθο. Το αποτέλεσμα ήταν όπως το ήθελα χωρίς να πονέσω καθόλου. Χαίρομαι που επισκέφτηκα το ιατρείο γιατί εκτός από ένα καλό οδοντίατρο έγινε και ένας καλός φίλος.
An Vlanti
An Vlanti
2023-02-01
Εδώ και καιρό ψάχνω για έναν κατάλληλο γιατρό, και χαίρομαι πολύ που επέλεξα την Dental Aesthetics και τον Δρ. Παπαδιώτη. Η πολιτική της κλινικής δεν είναι ένα γρήγορο, αλλά ένα ποιοτικό αποτέλεσμα με τη διατήρηση της υγείας των δοντιών, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα. Τώρα έχω ένα όμορφο χαμόγελο! Από τα αρχικά μου δεδομένα, προέκυψε το πιο cool αποτέλεσμα!
Eleni Smponia
Eleni Smponia
2023-01-23
Ο κ.Παπαδιώτης έχει φέρει εις πέρας εξαιρετικά δύσκολα περιστατικά της οδοντοστοιχίας μου! Περιστατικά που απαιτούσαν και ικανότητες ενδο-οδοντοτιστή εκτός των κλασικών οδοντιατρικών παρεμβάσεων… Το αποτέλεσμα πάντα εξαιρετικό…χωρίς πόνο…με διάρκεια…και φυσικά εξαιρετική αισθητική! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα είτε για τη δημιουργία ενός όμορφου χαμόγελου για αισθητικούς λόγους αλλά και για οτιδήποτε έχει αποτελέσει πρόκληση για τον προηγούμενο οδοντίατρο σας!
Kostas Barbarousis
Kostas Barbarousis
2023-01-17
Αριστος επαγγελματίας.Εξαιρετική δουλειά και εξαιρετικός άνθρωπος!απολυτα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση , επεξηγηματικός και καθησυχαστικός ως προς το πρόβλημα μου!ευχαριστο περιβάλλον και καθόλου κουραστικός αποπεράτωσης εργασίας .
Kostas Georgakopoulos
Kostas Georgakopoulos
2023-01-14
Το προτείνω ανεπιφύλακτα !!
argiris tsiotsios
argiris tsiotsios
2023-01-13
Καταπληκτικός γιατρός Άψογη συμπεριφορά και πολύ καλές τιμές Σύσταση ανεπιφύλακτη