Logo
burger
Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Ανώδυνης Αναισθησίας στο ιατρείο Dental Aesthetics
Home » Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Ανώδυνης Αναισθησίας στο ιατρείο Dental Aesthetics
 
    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους ασθενείς μας, πως το ιατρείο μας πλέον είναι εξοπλισμένο με την πρωτοποριακή συσκευή Quick Sleeper (by Dental Ηigh Τec Inc , made in France).
 
Η συσκευή εξασφαλίζει εντελώς ΑΝΩΔΥΝΗ αναισθησία δοντιών και ούλων χωρίς το ενοχλητικό μούδιασμα των χειλιών ή/και της γλώσσας
 
Η μέθοδος ηλεκτρονικής αναισθησίας QuickSleeper εφαρμόζεται εδώ και μερικά χρόνια σε πολλά Πανεπιστήμια και ιατρεία του εξωτερικού με εξαιρετικά αποτελέσματα.
 
Η ηλεκτρονική αναισθησία αλλάζει τα δεδομένα στο πεδίο της οδοντιατρικής αναισθησίας, και αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο, που απολαμβάνει της γενικής αποδοχής των οδοντιατρικών ασθενών και ιδιαιτέρως των φοβικών.
  Ο πόνος στην κλασσική τοπική αναισθησία (σύριγγα) οφείλεται στην απότομη διάταση των ούλων στην περιοχή του τσιμπήματος. Επιπλέον, το ενοχλητικό ''μούδιασμα'' διαρκεί 2-3 ώρες και προκαλεί στο διάστημα αυτό δυσκολία στην ομιλία και στο φαγητό
 
Με την νέα, όμως, μέθοδο αναισθησίας επιτυγχάνεται η ΑΝΩΔΥΝΗ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ δοντιών και ούλων μέσω της ηλεκτρονικής εντόπισης και της σταδιακής έγχυσης του αναισθητικού, χωρίς τα δυσάρεστα επακόλουθα (μούδιασμα)
 
Η συσκευή Quick Sleeper έρχεται να προστεθεί στον υπόλοιπο εξοπλισμό μας, και μας βοηθά να παρέχουμε υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες στον τομέα της Οδοντικής Προσθετικής, της Αισθητικής Οδοντιατρικής , των Οδοντικών Εμφυτευμάτων και της Γναθολογίας
#ηλεκτρονικήαναισθησία
#ανωδυνηοδοντιατρικη
#οδοντιατρικήφοβία
#φόβος_για_την_ένεση
#θεραπείεςυψηλήςαποδοχής
#quicksleeper
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΑΧΤΣΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΑΧΤΣΙΔΗΣ
2023-11-12
Τρέχω πάνω από 20 χρόνια στους οδοντιατρους και κάθε φορά που καθόμουν σ αυτήν την καρέκλα με έπιανε φόβος και οι σφυγμοι ανέβαιναν στο κόκκινο.Κάποια στιγμή έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να μασησω ούτε ψωμί.Μου έλεγαν έπρεπε να τα βγάλω σχεδόν όλα και να βάλω μασελακια. Έχω χάσει τέσσερα δόντια και τα υπόλοιπα ήταν σχεδόν κατεστραμμένα. Τον Κ.Παπαδιωτη μου τον συνέστησε ένας άνθρωπος που έχει γίνει σαν δεύτερος πατέρας μου. Στο δεύτερο ραντεβού στον Κ.Παπαδιωτη έφυγε ο φόβος που είχα στους οδοντιατρους. Δεν έβγαλα κανένα δόντι μου.Φτιαχνει τα δικά μου δόντια και επιτέλους ακούω ότι αυτό που φτιάχνει δεν θα σπάσει και όχι αυτό που μου έλεγαν οι άλλοι οδοντίατροι "ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ".Όσο για την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που έχει ο Κ.Παπαδιωτης και πάνω απ' όλα την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που σου προσφέρει σαν Ανθρωπος και σαν οδοντίατρος ότι και να πω θα είναι σταγόνα στον ωκεανό. Μακάρι να είχαμε και άλλους τέτοιους επιστήμονες και σε άλλους κλάδους της ιατρικής. Πλέον όλη μου η οικογένεια απέκτησε τον οδοντίατρο της που θα ζήλευαν ακόμα και στο εξωτερικό.Συμβουλη... οποιοδήποτε οδοντιατρικο πρόβλημα και να έχετε πηγαίνετε στον Κ.Παπαδιωτη και θα με θυμηθείτε. Ένα δισεκατομμύριο ευχαριστώ στον Κ.Παπαδιωτη και στον άνθρωπο που μου τον συνέστησε!
MARIA ARGYROU
MARIA ARGYROU
2023-10-31
ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΩ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ . ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΙΑΤΡΟ.
Παρασκευη Μεντη
Παρασκευη Μεντη
2023-10-16
Είμαι 53 ετών,αρκετά ταλαιπωρημένη από οδοντιάτρους. Επισκέφτηκα τον δρ. Παπαδιώτη και εντυπωσιάστηκα από την αμεσότητα του στο να λύσει το πρόβλημα μου. Επίσης την καταπληκτική δουλειά που έκανε στα δόντια μου, έκτοτε τρώω κανονικά χωρίς καμία ενόχληση. Σας ευχαριστώ.
Alexander Efstratiou
Alexander Efstratiou
2023-10-10
Ιωάννα Παπαδοπουλου
Ιωάννα Παπαδοπουλου
2023-10-09
anastasia pylarinou
anastasia pylarinou
2023-09-20
Μανος Αντωνοπουλος
Μανος Αντωνοπουλος
2023-08-14
Εμπειρία και γνώση πάνω απο όλα !!
George Kostopoulos
George Kostopoulos
2023-07-27
Η ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ . ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ . ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ
Χριστίνα Αντωνιάδου
Χριστίνα Αντωνιάδου
2023-07-19
Πάρα πολύ καλή πρώτη εμπειρία με φροντίδα και επαγγελματισμό σε έναν χώρο ήρεμο και ζεστό. Ευχαριστώ ????
panos prokopis
panos prokopis
2023-07-12