Logo
burger
Πως μπορώ να φτιάξω τα δόντια μου γρήγορα κι ανώδυνα?
Home » Πως μπορώ να φτιάξω τα δόντια μου γρήγορα κι ανώδυνα?

Πως μπορώ να φτιάξω τα δόντια μου γρήγορα κι ανώδυνα?

Το ''φτιάξιμο'' των δοντιών είναι μια διαδικασία που μπερδεύει τους ασθενείς αναφορικά με το πως θα ξεκινήσουν. Η εμπειρία δείχνει πως η εικόνα που έχουν οι ασθενείς για το στόμα τους δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι σχεδόν πάντα καλύτερη από ό,τι νομίζουν.

Με τις νέες τεχνικές (ψηφιακή οδοντιατρική, ενδοστοματικά/εξωστοματικά σκάνερ , νέες πορσελάνες και ρητίνες, ηλεκτρονική αναισθησία) ο οδοντίατρος μπορεί να βελτιώσει άμεσα την κατάσταση από το πρώτο κιόλας ραντεβού

Σε ένα 80% των περιπτώσεων αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά το οξύ πρόβλημα των ασθενών μας (πόνος, σπάσιμο δοντιού κλπ) από το πρώτο ραντεβού

 

Πως θα ξεκινήσω?

Θα πρέπει να απευθυνθείτε στον οδοντίατρο σας, ο οποίος θα αφιερώσει ένα μεγάλο ραντεβού για την πλήρη εξέταση του στόματος (τερηδόνες, ουλίτιδα, σύγκλειση, φωτογραφίες ,ακτινογραφίες). Θα σας δείξει πως θα γίνουν τα δόντια σας με την προεπισκόπηση του χαμόγελου (mockup).

Σε ένα 80% των περιπτώσεων το πρόβλημα λύνεται από το πρώτο ραντεβού Αν τα θέματα αφορούν τη γενικότερη κατάσταση του στόματος (απώλεια δοντιών, προβλήματα μάσησης κλπ) δίνεται άμεση λύση στο πρωτεύον πρόβλημα κι ακολουθούν 2 ραντεβού όπου θα γίνει η αισθητική και λειτουργική ανάλυση, δηλαδή η παρουσίαση του νέου σχήματος των δοντιών

Στο ιατρείο μας αφιερώνουμε 2-3 ραντεβού για την Ανάλυση, τον σχεδιασμό και την παρουσίαση στο στόμα του ασθενούς της τελικής κατάστασης του χωρίς να τροχιστούν δόντια (Βλ. Αισθητική & Λειτουργική ανάλυση). Ακόμη κι από το πρώτο ραντεβού μπορείτε να δείτε πως θα γίνουν τα δόντια σας.

Η Αισθητική και λειτουργική ανάλυση είναι το πιο βασικό στάδιο μιας εκτεταμένης θεραπείας. Ένα ενδεικτικό κόστος για την ανάλυση αυτή είναι 300 ευρώ ανά γνάθο.  

Πόσο θα κοστίσουν τα δόντια μου?

Εξαρτάται την περίπτωση. Αν πρόκειται για ένα δόντι που έχει σπάσει/αποχρωματιστεί κλπ και αποκαταστασθει σε 1 ραντεβού με όψη ρητίνης η τιμή κυμαίνεται από 200-300 ευρώ (μονοχρωματική/πολυστρωματική όψη), ενώ μια μέση τιμή για όψη πορσελάνης (2 ραντεβού) είναι 500-650 ευρώ.

Αν πρόκειται να αποκατασταθούν δόντια φθαρμένα από το σφίξιμο (σπασμένα και με μειωμένο μήκος), εφαρμόζεται η ‘’οδοντιατρική χωρίς τροχό’’ (με ρητίνες) στην μια γνάθο ή και στις δύο (βλ. Οδοντιατρική χωρίς τροχό). Στην περίπτωση αυτή η τιμή είναι 1500-3000 ευρώ ανά γνάθο και χρειάζονται 2-3 ραντεβού

Nikos Dikaios
Nikos Dikaios
2023-03-10
Dr Papadiotis is a very skilled dentist, professional and the centre itself is very accommodating. I definitely recommend it.
Effie Butsikares
Effie Butsikares
2023-03-10
Ο Κύριος Παπαδιώτης και η ομάδα του αποτελεί απόδειξη πως υπάρχουν γιατροί που φροντίζουν για την υγεία σου, είναι άρτια καταρτισμένοι, γνωστές του αντικειμένου, παρέχοντας ασφάλεια και σωστή πληροφόρηση σε κάθε διαδικασία ιατρική. Είναι ο οδοντίατρος που συνιστώ ανεπιφύλακτα για ασθένεις που έχουν ανάγκη από σωστούς επιστήμονες που θα τους καθοδηγήσουν βήμα βήμα μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον ιατρό που φρόντισε για την παραμελημένη ομολογώ υγιεινη του στόματος μου και που χαίρομαι τώρα να χαμογελάω με άλλη αυτοπεποίθηση πλέον.
anastasia&zografos anastasia&zografos
anastasia&zografos anastasia&zografos
2023-03-10
Η εμπειρία μου από τις επισκέψεις μου στον Δρ. Ευάγγελο Παπαδιώτη είναι άριστη σε όλα τα επίπεδα. Τον διακρίνει ευγένεια, κατανόηση στις ευαισθησίες του ασθενούς, επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα. Εξαιρετικοί και οι συνεργάτες του. Αναστασία Μυλωνά
Maria Bousali
Maria Bousali
2023-03-09
Γιώργος Μανώλης
Γιώργος Μανώλης
2023-02-08
Η εμπειρία μου στο ιατρείο ήταν μοναδική. Η κυρία που είναι στο τηλέφωνο ήταν πολύ ευγενική και μου έκλεισε άμεσα ραντεβού. Από το πρώτο ραντεβού ένιωσα μια ασφάλεια που δύσκολα συναντάς σε ιατρείο. Ο γιατρός εξαιρετικός άνθρωπος με πολύ καλή γνώση πάνω στην δουλειά του, μου ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημά μου,και πώς θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε με πολλούς τρόπους. Τελικά μετα από 2 σφραγίσματα που ήθελα, έκανα λεύκανση στο σπίτι και έκανα και όψεις ρητίνης στην πάνω γνάθο. Το αποτέλεσμα ήταν όπως το ήθελα χωρίς να πονέσω καθόλου. Χαίρομαι που επισκέφτηκα το ιατρείο γιατί εκτός από ένα καλό οδοντίατρο έγινε και ένας καλός φίλος.
An Vlanti
An Vlanti
2023-02-01
Εδώ και καιρό ψάχνω για έναν κατάλληλο γιατρό, και χαίρομαι πολύ που επέλεξα την Dental Aesthetics και τον Δρ. Παπαδιώτη. Η πολιτική της κλινικής δεν είναι ένα γρήγορο, αλλά ένα ποιοτικό αποτέλεσμα με τη διατήρηση της υγείας των δοντιών, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα. Τώρα έχω ένα όμορφο χαμόγελο! Από τα αρχικά μου δεδομένα, προέκυψε το πιο cool αποτέλεσμα!
Eleni Smponia
Eleni Smponia
2023-01-23
Ο κ.Παπαδιώτης έχει φέρει εις πέρας εξαιρετικά δύσκολα περιστατικά της οδοντοστοιχίας μου! Περιστατικά που απαιτούσαν και ικανότητες ενδο-οδοντοτιστή εκτός των κλασικών οδοντιατρικών παρεμβάσεων… Το αποτέλεσμα πάντα εξαιρετικό…χωρίς πόνο…με διάρκεια…και φυσικά εξαιρετική αισθητική! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα είτε για τη δημιουργία ενός όμορφου χαμόγελου για αισθητικούς λόγους αλλά και για οτιδήποτε έχει αποτελέσει πρόκληση για τον προηγούμενο οδοντίατρο σας!
Kostas Barbarousis
Kostas Barbarousis
2023-01-17
Αριστος επαγγελματίας.Εξαιρετική δουλειά και εξαιρετικός άνθρωπος!απολυτα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση , επεξηγηματικός και καθησυχαστικός ως προς το πρόβλημα μου!ευχαριστο περιβάλλον και καθόλου κουραστικός αποπεράτωσης εργασίας .
Kostas Georgakopoulos
Kostas Georgakopoulos
2023-01-14
Το προτείνω ανεπιφύλακτα !!
argiris tsiotsios
argiris tsiotsios
2023-01-13
Καταπληκτικός γιατρός Άψογη συμπεριφορά και πολύ καλές τιμές Σύσταση ανεπιφύλακτη