Logo
burger
Πως μπορώ να φτιάξω τα δόντια μου γρήγορα κι ανώδυνα?
Home » Πως μπορώ να φτιάξω τα δόντια μου γρήγορα κι ανώδυνα?

Πως μπορώ να φτιάξω τα δόντια μου γρήγορα κι ανώδυνα?

Το ''φτιάξιμο'' των δοντιών είναι μια διαδικασία που μπερδεύει τους ασθενείς αναφορικά με το πως θα ξεκινήσουν. Η εμπειρία δείχνει πως η εικόνα που έχουν οι ασθενείς για το στόμα τους δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι σχεδόν πάντα καλύτερη από ό,τι νομίζουν.

Με τις νέες τεχνικές (ψηφιακή οδοντιατρική, ενδοστοματικά/εξωστοματικά σκάνερ , νέες πορσελάνες και ρητίνες, ηλεκτρονική αναισθησία) ο οδοντίατρος μπορεί να βελτιώσει άμεσα την κατάσταση από το πρώτο κιόλας ραντεβού

Σε ένα 80% των περιπτώσεων αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά το οξύ πρόβλημα των ασθενών μας (πόνος, σπάσιμο δοντιού κλπ) από το πρώτο ραντεβού

 

Πως θα ξεκινήσω?

Θα πρέπει να απευθυνθείτε στον οδοντίατρο σας, ο οποίος θα αφιερώσει ένα μεγάλο ραντεβού για την πλήρη εξέταση του στόματος (τερηδόνες, ουλίτιδα, σύγκλειση, φωτογραφίες ,ακτινογραφίες). Θα σας δείξει πως θα γίνουν τα δόντια σας με την προεπισκόπηση του χαμόγελου (mockup).

Σε ένα 80% των περιπτώσεων το πρόβλημα λύνεται από το πρώτο ραντεβού Αν τα θέματα αφορούν τη γενικότερη κατάσταση του στόματος (απώλεια δοντιών, προβλήματα μάσησης κλπ) δίνεται άμεση λύση στο πρωτεύον πρόβλημα κι ακολουθούν 2 ραντεβού όπου θα γίνει η αισθητική και λειτουργική ανάλυση, δηλαδή η παρουσίαση του νέου σχήματος των δοντιών

Στο ιατρείο μας αφιερώνουμε 2-3 ραντεβού για την Ανάλυση, τον σχεδιασμό και την παρουσίαση στο στόμα του ασθενούς της τελικής κατάστασης του χωρίς να τροχιστούν δόντια (Βλ. Αισθητική & Λειτουργική ανάλυση). Ακόμη κι από το πρώτο ραντεβού μπορείτε να δείτε πως θα γίνουν τα δόντια σας.

Η Αισθητική και λειτουργική ανάλυση είναι το πιο βασικό στάδιο μιας εκτεταμένης θεραπείας. Ένα ενδεικτικό κόστος για την ανάλυση αυτή είναι 300 ευρώ ανά γνάθο.  

Πόσο θα κοστίσουν τα δόντια μου?

Εξαρτάται την περίπτωση. Αν πρόκειται για ένα δόντι που έχει σπάσει/αποχρωματιστεί κλπ και αποκαταστασθει σε 1 ραντεβού με όψη ρητίνης η τιμή κυμαίνεται από 200-300 ευρώ (μονοχρωματική/πολυστρωματική όψη), ενώ μια μέση τιμή για όψη πορσελάνης (2 ραντεβού) είναι 500-650 ευρώ.

Αν πρόκειται να αποκατασταθούν δόντια φθαρμένα από το σφίξιμο (σπασμένα και με μειωμένο μήκος), εφαρμόζεται η ‘’οδοντιατρική χωρίς τροχό’’ (με ρητίνες) στην μια γνάθο ή και στις δύο (βλ. Οδοντιατρική χωρίς τροχό). Στην περίπτωση αυτή η τιμή είναι 1500-3000 ευρώ ανά γνάθο και χρειάζονται 2-3 ραντεβού

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΑΧΤΣΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΑΧΤΣΙΔΗΣ
2023-11-12
Τρέχω πάνω από 20 χρόνια στους οδοντιατρους και κάθε φορά που καθόμουν σ αυτήν την καρέκλα με έπιανε φόβος και οι σφυγμοι ανέβαιναν στο κόκκινο.Κάποια στιγμή έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να μασησω ούτε ψωμί.Μου έλεγαν έπρεπε να τα βγάλω σχεδόν όλα και να βάλω μασελακια. Έχω χάσει τέσσερα δόντια και τα υπόλοιπα ήταν σχεδόν κατεστραμμένα. Τον Κ.Παπαδιωτη μου τον συνέστησε ένας άνθρωπος που έχει γίνει σαν δεύτερος πατέρας μου. Στο δεύτερο ραντεβού στον Κ.Παπαδιωτη έφυγε ο φόβος που είχα στους οδοντιατρους. Δεν έβγαλα κανένα δόντι μου.Φτιαχνει τα δικά μου δόντια και επιτέλους ακούω ότι αυτό που φτιάχνει δεν θα σπάσει και όχι αυτό που μου έλεγαν οι άλλοι οδοντίατροι "ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ".Όσο για την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που έχει ο Κ.Παπαδιωτης και πάνω απ' όλα την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που σου προσφέρει σαν Ανθρωπος και σαν οδοντίατρος ότι και να πω θα είναι σταγόνα στον ωκεανό. Μακάρι να είχαμε και άλλους τέτοιους επιστήμονες και σε άλλους κλάδους της ιατρικής. Πλέον όλη μου η οικογένεια απέκτησε τον οδοντίατρο της που θα ζήλευαν ακόμα και στο εξωτερικό.Συμβουλη... οποιοδήποτε οδοντιατρικο πρόβλημα και να έχετε πηγαίνετε στον Κ.Παπαδιωτη και θα με θυμηθείτε. Ένα δισεκατομμύριο ευχαριστώ στον Κ.Παπαδιωτη και στον άνθρωπο που μου τον συνέστησε!
MARIA ARGYROU
MARIA ARGYROU
2023-10-31
ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΩ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ . ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΙΑΤΡΟ.
Παρασκευη Μεντη
Παρασκευη Μεντη
2023-10-16
Είμαι 53 ετών,αρκετά ταλαιπωρημένη από οδοντιάτρους. Επισκέφτηκα τον δρ. Παπαδιώτη και εντυπωσιάστηκα από την αμεσότητα του στο να λύσει το πρόβλημα μου. Επίσης την καταπληκτική δουλειά που έκανε στα δόντια μου, έκτοτε τρώω κανονικά χωρίς καμία ενόχληση. Σας ευχαριστώ.
Alexander Efstratiou
Alexander Efstratiou
2023-10-10
Ιωάννα Παπαδοπουλου
Ιωάννα Παπαδοπουλου
2023-10-09
anastasia pylarinou
anastasia pylarinou
2023-09-20
Μανος Αντωνοπουλος
Μανος Αντωνοπουλος
2023-08-14
Εμπειρία και γνώση πάνω απο όλα !!
George Kostopoulos
George Kostopoulos
2023-07-27
Η ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ . ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ . ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ
Χριστίνα Αντωνιάδου
Χριστίνα Αντωνιάδου
2023-07-19
Πάρα πολύ καλή πρώτη εμπειρία με φροντίδα και επαγγελματισμό σε έναν χώρο ήρεμο και ζεστό. Ευχαριστώ ????
panos prokopis
panos prokopis
2023-07-12