Logo
burger
Ίσια δόντια
Home » Ίσια δόντια

Ίσια δόντια

Τα ίσια δόντια συμβάλλουν αρκετά στην εικόνα ενός χαμόγελου, κάνοντάς το ακόμη πιο εντυπωσιακό και σαγηνευτικό. Στις μικρότερες ηλικίες τα στραβά δόντια και τα ορθοδοντικά προβλήματα αντιμετωπίζονται με μεταλλικά σιδεράκια. Όμως, μεγαλύτερα άτομα που δεν τοποθέτησαν σιδεράκια όντας μικρότεροι σε ηλικία θέλουν να ισιώσουν τα δόντια τους, αλλά δεν επιθυμούν να βάλουν σιδεράκια. Πλέον η σύγχρονη Αισθητική Οδοντιατρική δίνει την δυνατότητα και στους ενήλικες να αποκτήσουν ένα καινούργιο χαμόγελο χωρίς σιδεράκια.  

Ίσια δόντια με όψεις ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης χρησιμοποιούνται ευρέως στην Αισθητική Οδοντιατρική. Η χρήση τους αφορά στην αντιμετώπιση πολλών οδοντικών προβλημάτων, και ένα εξ αυτών είναι τα στραβά δόντια. Η τοποθέτηση όψεων ρητίνης είναι η ελάχιστη επεμβατική μέθοδος απόκτησης ενός νέου χαμόγελου, μεταμορφώνοντάς το ως προς το χρώμα και ως προς το σχήμα. Οι όψεις ρητίνης τοποθετούνται στην εξωτερική επιφάνεια του δοντιού, αλλάζοντας έτσι εύκολα, τόσο το σχήμα, όσο και το χρώμα των δοντιών. Τα βασικότερα πλεονεκτήματά τους είναι ότι τοποθετούνται άμεσα χωρίς να απαιτείται τρόχισμα των υγιών δοντιών.    

Ίσια δόντια με όψεις πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης, όπως ακριβώς και οι όψεις ρητίνης, είναι λεπτές επικαλύψεις που τοποθετούνται στην επιφάνεια του δοντιού και είναι πορσελάνινες. Εν αντιθέσει με τις όψεις ρητίνης, στις όψεις πορσελάνης απαιτείται ο τροχισμός του φυσικού δοντιού. Η τοποθέτηση όψεων πορσελάνης ανήκει στις μεθόδους μεγάλης επέμβασης, αφού πρόκειται για αποκαταστάσεις ολικής κάλυψης που απαιτούν τον συνολικό τροχισμό των δοντιών. Η αντιμετώπιση των στραβών δοντιών με όψεις πορσελάνης είναι άμεση και ανώδυνη. Το μοναδικό μειονέκτημά τους συγκριτικά με τις όψεις ρητίνης είναι το υψηλό κόστος τους.    

Ίσια δόντια με Αόρατη Ορθοδοντική & Νάρθηκες invisalign

Τα ίσια δόντια μπορούν να αποκτηθούν με τη χρήση αόρατων ναρθήκων Invisalign. Οι  αόρατοι νάρθηκες μετακινούν τα δόντια σταδιακά μέχρι το επιθυμητό σημείο. Για τη δημιουργία τους λαμβάνεται ένα αποτύπωμα υψηλής ακρίβειας των δοντιών του ασθενούς και δημιουργούνται εξατομικευμένα. Η τοποθέτησή τους γίνεται από τον ίδιο τον ασθενή εύκολα και φοριούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αφαιρείται από τον ασθενή μόνο κατά τη διάρκεια του γεύματος ή της κατανάλωσης ζεστών των ροφημάτων. Η αφαίρεσή τους και ο καθαρισμός τους μειώνουν τις πιθανότητες κατακράτησης τροφών, όπως στα κλασσικά σιδεράκια. Έτσι, αποφεύγονται περιστατικά ουλίτιδας και τερηδονισμών, συχνά φαινόμενα σε ασθενείς που φορούν σιδεράκια.    

Πόσα ραντεβού απαιτούνται;

Συνήθως για την πλήρη μεταμόρφωση του χαμόγελου απαιτούνται από ένα έως τρία ραντεβού. Η ποσότητα των ραντεβού που απαιτείται εξαρτάται κυρίως από τον βαθμό του προβλήματος που πρέπει να αποκατασταθεί. Επίσης, παίζει ρόλο και η μέθοδος που θα επιλεγεί για τον ευθειασμό των δοντιών. Σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη οποιασδήποτε εργασίας απαιτείται η αισθητική ανάλυση χαμόγελου από έναν έμπειρο Αισθητικό Οδοντίατρο, όπως ο Δρ. Παπαδιώτης.     Συμπερασματικά, κάποια περιστατικά στραβών δοντιών μπορούν πλέον να αντιμετωπιστούν χωρίς σιδεράκια και ορθοδοντική θεραπεία. Όμως, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφερθεί ότι δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα ευθειασμού στραβών δοντιών με τους προαναφερθέντες τρόπους. Όταν τα υπάρχουν μεγάλα συγκλεισιακά προβλήματα ή μεγάλα μεσοδόντια διαστήματα, η αποκατάσταση δεν είναι δυνατή και είναι απαραίτητη η ορθοδοντική θεραπεία.   Αποκτήστε τώρα τα ίσια δόντια που πάντα ονειρευόσασταν μεταμορφώνοντας το χαμόγελό σας με μια επίσκεψη στο Dental Aesthetics. O Αισθητικός Οδοντίατρος Παπαδιώτης Ευάγγελος βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας χαρίσει το χαμόγελο των ονείρων σας χωρίς  επίπονες ορθοδοντικές εργασίες που απαιτούν χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας κάνοντας το πρώτο βήμα στην αλλαγή του χαμόγελού σας!

Εικοινωνία Εικοινωνία

Nikos Dikaios
Nikos Dikaios
2023-03-10
Dr Papadiotis is a very skilled dentist, professional and the centre itself is very accommodating. I definitely recommend it.
Effie Butsikares
Effie Butsikares
2023-03-10
Ο Κύριος Παπαδιώτης και η ομάδα του αποτελεί απόδειξη πως υπάρχουν γιατροί που φροντίζουν για την υγεία σου, είναι άρτια καταρτισμένοι, γνωστές του αντικειμένου, παρέχοντας ασφάλεια και σωστή πληροφόρηση σε κάθε διαδικασία ιατρική. Είναι ο οδοντίατρος που συνιστώ ανεπιφύλακτα για ασθένεις που έχουν ανάγκη από σωστούς επιστήμονες που θα τους καθοδηγήσουν βήμα βήμα μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον ιατρό που φρόντισε για την παραμελημένη ομολογώ υγιεινη του στόματος μου και που χαίρομαι τώρα να χαμογελάω με άλλη αυτοπεποίθηση πλέον.
anastasia&zografos anastasia&zografos
anastasia&zografos anastasia&zografos
2023-03-10
Η εμπειρία μου από τις επισκέψεις μου στον Δρ. Ευάγγελο Παπαδιώτη είναι άριστη σε όλα τα επίπεδα. Τον διακρίνει ευγένεια, κατανόηση στις ευαισθησίες του ασθενούς, επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα. Εξαιρετικοί και οι συνεργάτες του. Αναστασία Μυλωνά
Maria Bousali
Maria Bousali
2023-03-09
Γιώργος Μανώλης
Γιώργος Μανώλης
2023-02-08
Η εμπειρία μου στο ιατρείο ήταν μοναδική. Η κυρία που είναι στο τηλέφωνο ήταν πολύ ευγενική και μου έκλεισε άμεσα ραντεβού. Από το πρώτο ραντεβού ένιωσα μια ασφάλεια που δύσκολα συναντάς σε ιατρείο. Ο γιατρός εξαιρετικός άνθρωπος με πολύ καλή γνώση πάνω στην δουλειά του, μου ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημά μου,και πώς θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε με πολλούς τρόπους. Τελικά μετα από 2 σφραγίσματα που ήθελα, έκανα λεύκανση στο σπίτι και έκανα και όψεις ρητίνης στην πάνω γνάθο. Το αποτέλεσμα ήταν όπως το ήθελα χωρίς να πονέσω καθόλου. Χαίρομαι που επισκέφτηκα το ιατρείο γιατί εκτός από ένα καλό οδοντίατρο έγινε και ένας καλός φίλος.
An Vlanti
An Vlanti
2023-02-01
Εδώ και καιρό ψάχνω για έναν κατάλληλο γιατρό, και χαίρομαι πολύ που επέλεξα την Dental Aesthetics και τον Δρ. Παπαδιώτη. Η πολιτική της κλινικής δεν είναι ένα γρήγορο, αλλά ένα ποιοτικό αποτέλεσμα με τη διατήρηση της υγείας των δοντιών, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα. Τώρα έχω ένα όμορφο χαμόγελο! Από τα αρχικά μου δεδομένα, προέκυψε το πιο cool αποτέλεσμα!
Eleni Smponia
Eleni Smponia
2023-01-23
Ο κ.Παπαδιώτης έχει φέρει εις πέρας εξαιρετικά δύσκολα περιστατικά της οδοντοστοιχίας μου! Περιστατικά που απαιτούσαν και ικανότητες ενδο-οδοντοτιστή εκτός των κλασικών οδοντιατρικών παρεμβάσεων… Το αποτέλεσμα πάντα εξαιρετικό…χωρίς πόνο…με διάρκεια…και φυσικά εξαιρετική αισθητική! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα είτε για τη δημιουργία ενός όμορφου χαμόγελου για αισθητικούς λόγους αλλά και για οτιδήποτε έχει αποτελέσει πρόκληση για τον προηγούμενο οδοντίατρο σας!
Kostas Barbarousis
Kostas Barbarousis
2023-01-17
Αριστος επαγγελματίας.Εξαιρετική δουλειά και εξαιρετικός άνθρωπος!απολυτα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση , επεξηγηματικός και καθησυχαστικός ως προς το πρόβλημα μου!ευχαριστο περιβάλλον και καθόλου κουραστικός αποπεράτωσης εργασίας .
Kostas Georgakopoulos
Kostas Georgakopoulos
2023-01-14
Το προτείνω ανεπιφύλακτα !!
argiris tsiotsios
argiris tsiotsios
2023-01-13
Καταπληκτικός γιατρός Άψογη συμπεριφορά και πολύ καλές τιμές Σύσταση ανεπιφύλακτη